خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر ایتالیایی پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

    مواد لازم :

    شیر

    ½2 پیمانه

    خامه غلیظ

    ⅔پیمانه

    وانیل خالص

    1 قاشق چایخوری

    ورق ژلاتین

    ½1 پیمانه

    شکر

    ⅓پیمانه

    مواد لازم برای روی دسر:

    توت‌فرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر

    ½1 پیمانه

    شکر

    ¾ پیمانه

    طرز تهیه:

    در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به آرامی شروع به جوش زدن کند. ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقیمانده می‌اندازیم. مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت بر می‌داریم و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن می‌ریزیم. سپس مخلوط مواد را داخل 6 ظرف کوچک مناسب فر می‌ریزیم و آن را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.توت فرنگی و شکر را داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم و آنها را مخلوط می‌کنیم. مخلوط را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و می گذاریم تا جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بر می‌داریم و 5 دقیقه می‌گذاریم تا خنک شود.پس از اینکه دسرها آماده شدند، آنها را داخل بشقاب مناسب سرو بر می‌‍گردانیم و از سس آماده شده و سرد شده روی آن می‌ریزیم و سرو می‌کنیم. 

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان