خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تارت میوه

    مواد لازم ( 35 عدد) :

    آرد  2 پیمانه ( 250 گرم )

     کره سرد  150 گرم

     پودر قند 1 ق س

     زرده تخم مرغ 1 عدد

     نمک  یک پنس

    وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک چهارم ق م

    ژله مغزی کیوی

    ژله مغزی پرتقال

    کیوی 2 عدد

    پرتقال 2 عدد

    شکلات تخته ای قهوه ای به مقدار لازم

    قالب تارت

    طرز تهیه :

     ابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید تا مثل خرده نون بشه .

    بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

    نکته : نباید زیاد ورز بدین فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یه خمیر نرم کافیه .

    نکته : در صورتیکه خمیر خشک باشه می تونید کمی آب سرد بهش اضافه کنید .

    خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین .

    بعد داخل قالب تارت باز کنید  .

    و با چنگال ته خمیر رو سوراخ کنید .

    در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزن .

    نکته : مدت زمان بستگی به دمای فر شما داره ممکنه کمتر یا بیشتر بشه . دقت کنید که هر وقت نانها طلایی شدن یعنی لازمه که از فر خارج بشن .

    بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید .

    تا اینجای قضیه رو مثل همه تارت ها انجام می دید و اجازه می دین تا تارت ها حسابی سرد بشن . حالا اگه بخواید این تارتها رو برای مناسبت خاصی مثل تولد ، عید و مهمانیها استفاده کنید می شه تا این مرحله رو سرفرصت انجام داده و در ظرف بچینید بعد داخل فریزر بذارید و هر موقع لازم دارید برداشته و روش مواد لازم رو ریخته و نوش جان کنید . قسمتی که زمانبر هست تا این مرحله هستش و بقیه خیلی راحته.

    برای فریزر کردن تارتها رو در ظرف بچینید و بین هر ردیف کاغذ روغنی بذارید . فقط با ملایمت برخورد کنید چون این خمیر جز یکی از تردترین و خوشمزه ترین خمیرهای تارت هست.

    خوب حالا وقتشه که دوباره با یه سری مواد جدید آشنا بشید . این ژله مغزی ها  هم جز مواردی هستن که در انواع شیرینی و کیک و دسر استفاده می شه و جدیدا حسابی جای خودشون رو باز کردن .

    ژله مغزی مورد نظر رو داخل قیف ریخته و روی تارتمون می ریزیم .

    بعد روی هر کدوم از تارتها یه تیکه کیوی می ذاریم.

    به همین روش می توانید از انواع دیگه اون در تارت استفاده کنید .

    برای اینکه میوه تون براق شده و پلاسیده نشه می تونید از براق کننده ساده استفاده کنید بدین ترتیب که مقداری آب بهش اضافه کنید تا کمی رقیق بشه بعد روی میوه ها بریزید .

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان