خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     فروماژ پرتقال

     

    فروماژ نوعی دسره که مشخصه بارز اون داشتن تخم مرغ زیاد به همراه خامه پرچربه ،فروماژ دسرسنگینیه و حالت پنیری داره برا همین بهش میگن فروماژ (درزبان فرانسه fromage به معنی پنیر هست و به صورت "fghomazh " تلفظ میشه)

    مواد لازم

    آب پرتقال : یک ونیم پیمانه

    زرده تخم مرغ : ۲ عدد

    شکر: نصف پیمانه

    پودر ژلاتین : یک ونیم قاشق غذا خوری

    خامه: نصف پیمانه

    آب : نصف پیمانه

    رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال :

    زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

    سپس ژلاتین را در آب سرد نرم ریخته و بصورت بن ماری حل کنید کنار بگذارید.

    حالا نوبت اینکه که آب پرتقال اضافه کنید.

    سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.

    در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.

    مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال بگذارید  برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.

    میتونید مواد رو به دو قسمت تقسیم کرده یا در دو مرحله آماده کنید و به قسمتیش رنگ خوراکی زرد اضافه کنید تا دسر دو رنگ داشته باشید 

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان