خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پای سیب لقمه ای

    سیب پوست کرده و خرد شده

    4 عدد متوسط

    کره

    2 ق غ

    شکر قهوه ای

    نصف فنجان

    پودر دارچین

    1 ق چ

    نشاسته ذرت

    2 ق چ

    خمیر فیلو

    به میزان لازم

    تخم مرغ

    1 عدد + 1 ق چ آب

     

    طرز تهیه :

    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .

    کره ، سیب ، شکر قهوه ای ، دارچین و نشاسته ذرت را  مخلوط کرده روی حرارت متوسط به بالا بگذارید و گاهی هم بزنید تا به جوش آید . شعله را کم کنید و 5 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شده و سیب ها نرم شوند سپس کناری بگذارید تا کمی از حرارت بیوفتد .

    روی سطح کار را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را به اندازه ی یک مربع  38 سانتی باز کنید و به 4 قسمت مساوی برش بزنید .

    تخم مرغ را با 1 ق چ آب هم بزنید تا از لختگی درآید سپس با قلم مو روی سطح خمیرها را تخم مرغ بکشید . مخلوط سیب را وسط خمیر ها بگذارید و دو گوشه روبروی هم خمیر را به هم بچسبانید تا حالت مثلثی بگیرد و دور تا دورش را با فشار انگشت به هم بچسبانید  و سپس با فشار چنگال تمام لبه هایش را به هم پرس کنید و فرم دهید و روی سینی فر منتقل کرده رویشان را تخم مرغ بکشید و با چاقویی تیز چند برش روی سطحشن ایجاد کنید که موقع پخت جایی برای خروج بخار داشته باشد .

    پای سیب را به مدت 25 – 30 دقیقه در فر بپزید تا رویشان کاملا طلایی شود .

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان