پای سیب لقمه ای
سیب پوست کرده و خرد شده
4 عدد متوسط
کره
2 ق غ
شکر قهوه ای
نصف فنجان
پودر دارچین
1 ق چ
نشاسته ذرت
2 ق چ
خمیر فیلو
به میزان لازم
تخم مرغ
1 عدد + 1 ق چ آب
طرز تهیه :
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
کره ، سیب ، شکر قهوه ای ، دارچین و نشاسته ذرت را مخلوط کرده روی حرارت متوسط به بالا بگذارید و گاهی هم بزنید تا به جوش آید . شعله را کم کنید و 5 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شده و سیب ها نرم شوند سپس کناری بگذارید تا کمی از حرارت بیوفتد .
روی سطح کار را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را به اندازه ی یک مربع 38 سانتی باز کنید و به 4 قسمت مساوی برش بزنید .
تخم مرغ را با 1 ق چ آب هم بزنید تا از لختگی درآید سپس با قلم مو روی سطح خمیرها را تخم مرغ بکشید . مخلوط سیب را وسط خمیر ها بگذارید و دو گوشه روبروی هم خمیر را به هم بچسبانید تا حالت مثلثی بگیرد و دور تا دورش را با فشار انگشت به هم بچسبانید و سپس با فشار چنگال تمام لبه هایش را به هم پرس کنید و فرم دهید و روی سینی فر منتقل کرده رویشان را تخم مرغ بکشید و با چاقویی تیز چند برش روی سطحشن ایجاد کنید که موقع پخت جایی برای خروج بخار داشته باشد .
پای سیب را به مدت 25 – 30 دقیقه در فر بپزید تا رویشان کاملا طلایی شود .