خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    حلوا زرده

    حلوا زرده كه به عنوان يك دسر مقوي معرفي مي شود، سوغات معروف همدان است كه طعم دلپذير و ايراني پسندي دارد. اين حلوا شباهت زيادي به شله زرد دارد اما مواد اوليه آن كاملا متفاوت است.

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ 10عدد

    شكر يك ليوان

    نشاسته 2 قاشق

    گلاب و زعفران به ميزان دلخواه

    روغن يك قاشق

    طرز تهيه:

    زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده و آنها را با چنگال هم بزنيد تا يكدست شوند. سپس شكر را اضافه كرده و آنقدر با دست يا هم زن با تخم‌مرغ‌ها بزنيد تا مايه‌اي كاملاً صاف و يكدست به وجود آيد. حالا نشاسته را به مواد اضافه كنيد و بعد از كمي هم زدن، گلاب و زعفران را به مخلوط بيفزاييد.

    مواد را كاملاً با هم تركيب كنيد تا يك دست باشند. حالا آنها را در قابلمه لعابي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. روي حرارت بايد مواد را همچنان هم بزنيد تا ته نگيرند. پخت حلوا زرده را تا وقتي كه رد قاشق روي مواد بماند، ادامه دهيد. بعد از پخت آن را از روي حرارت برداشته و با پودر پسته و نارگيل تزئين كنيد.

    اين دسر بايد سرد سرو شود. با سفيده‌هاي باقيمانده از پخت اين دسر مي‌توانيد يا شيريني پفكي گردويي تهيه كنيد يا مثل همداني‌ها انگشت پيچ درست كنيد كه پخت آن را تاپیک مخصوص آموزش داده‌ايم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان