خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر خرما و بیسکویت 

    خرمای هسته گرفته شده :200 گرم 

    آرد :دوقاشق غذاخوری سر پر 

     کره یا روغن : سه قاشق غذاخوری 

    بیسکویت رنگارنگ یا ویفری : 6 عدد 

    ابتدا آرد رو درون ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم هم میزنیم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد روغن یا کره رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم

     و در نهایت خرمارو اضافه میکنیم وبا پشت قاشق فشار میدیم تا خرما ها نرم و یک دست بشه اجازه میدیم خرما ها خنک بشه الان زمان اون هست که خرمارو روی سطح صاف باز کنیم و بیسکویت هارو دونه دونه روی خرماها قرار بدیم و اطراف بیسکویت هارو با خرما بپوشونیم و صاف کنیم و داخل یخچال برای مدت 3 ساعت قرار بدیم یا نیم ساعت داخل فریزر بعد که خودشو کامل گرفت برش میزنیم و با تافل یا پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان