دسر خرما و بیسکویت
خرمای هسته گرفته شده :200 گرم
آرد :دوقاشق غذاخوری سر پر
کره یا روغن : سه قاشق غذاخوری
بیسکویت رنگارنگ یا ویفری : 6 عدد
ابتدا آرد رو درون ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم هم میزنیم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد روغن یا کره رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
و در نهایت خرمارو اضافه میکنیم وبا پشت قاشق فشار میدیم تا خرما ها نرم و یک دست بشه اجازه میدیم خرما ها خنک بشه الان زمان اون هست که خرمارو روی سطح صاف باز کنیم و بیسکویت هارو دونه دونه روی خرماها قرار بدیم و اطراف بیسکویت هارو با خرما بپوشونیم و صاف کنیم و داخل یخچال برای مدت 3 ساعت قرار بدیم یا نیم ساعت داخل فریزر بعد که خودشو کامل گرفت برش میزنیم و با تافل یا پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.