خانه
691K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    پودینگ موزی  

    مواد لازم برای۶ نفر

    شیر (کم چرب)  ۲ پیمانه

    تخم مرغ (زرده)  ۳ عدد

    شکر  ۱/۳ پیمانه

    نشاسته ذرت  ۳ قاشق غذا خوری

    موز رسیده نازک ورقه شده  ۴ عدد

    بیسکویت خرد شده برای سرو کردن  به مقدار لازم

    خامه زده شده زده شده برای سرو کردن  به مقدار لازم

    نمک  به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- در یک قابلمه بزرگی تا ارتفاع 5 سانتی‌متر آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. یک پیرکس که طولی به اندازه قابلمه‌تان داشته باشد انتخاب کنید سپس در آن شیر، زرده تخم‌مرغ، شکر، نشاسته ذرت و کمی نمک را با هم زن مخلوط کنید تا یک دست شود.

    ۲- پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید، پس از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. 

    ۳- موز‌ها را بین 6 کاسه 10 سانتی‌متری تقسیم کنید ( یا از یک ظرف 1.5 لیتری استفاده کنید). مخلوط پودینگ داغ را روی موز‌ها بریزید. روی آن را صاف کرده و موزها را غوطه ور کنید. روی آن را با نایلون یا سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد، 1 ساعت یا یک شب. در صورت تمایل آن را با بیسکویت خرد شده و خامه زده شده تزئین کنید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان