خانه
741K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۲:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سوفله شکلات با گاناش

    گاناش (Ganash)به مخلوط برابر خامه و شکلات گفته می شود که برای پر کردن مغز میانی بیسکوئیت یا درست کردن ترافل از آن استفاده می شود.از گاناش به عنوان لعابی برای پوشاندن کیک استفاده کنید یا به سادگی از آن دسری خوشمزه تهیه کنید. برای این که سس شما غلظت خوبی داشته باشد و براق و نرم روی کیک بنشیند، از نسبت مساوی خامه و شکلات استفاده کنید. بعضی از افراد دوست دارند مقداری شربت ذرت یا عسل یا کره به مواد اضافه کنند تا براقی لعاب شان بیشتر شود.و حالا دستور تهیه سوفله شکلات با گاناش(Chocolate Ganache Souffles).

    مواد لازم:

      روغن  به میزان لازم

    شکلات نیمه تلخ خرد شده   110 گرم

     خامه فرم گرفته   نصف پیمانه

    سفیده تخم مرغ   4 عدد

     شکر   2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف های سفالی را با روغن چرب کنید. کف آنها را شکر بپاشید و ظرف ها را درون سینی فر بچینید.در کاسه کوچک مایکروفر، شکلات و خامه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 1.5 تا دو دقیقه درون مایکروفر با قدرت 100 درصد  قرار دهید تا نرم و یکدست شوند. آنها را هم بزنید و مخلوط را به دو نیم تقسیم کنید. روی کاسه ها را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

    در یک کاسه متوسط، سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا پف کند. به تدریج دو قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و دایره وار هم بزنید تا کاملا پف کند.در این مرحله، مخلوط شکلات را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید. مایه آماده شده را درون کاسه یا فنجان های سفالی بریزید. آنها را 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. وسط سوفله را به اندازه دو قاشق چایخوری خالی کنید و بقیه مخلوط شکلات باقی مانده را درون آن بریزید. این سوفله را باید فورا سرو کنید

    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان