پودینگ زعفرانی

✍مواد اولیه :
پودر ژلاتین چهار قاشق مرباخوری
شیر چهار لیوان
تخممرغ یک عدد
خامه (زدهنشده) یکدوم لیوان
شکر یکدوم لیوان
پودر وانیل شکری به میزان لازم
گلاب چهار قاشق مرباخوری
زعفران به مقدار لازم
این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید.
🍜 طرزتهیه :
1.تخممرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،وانیل و پودر ژلاتین را بریزید و تخممرغ و شکر را هم به آنها اضافه کنید.
2. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و با همزن دستی خوب مخلوط را هم بزنید تا هم ژلاتین حل شود و هم مخلوط یکدست شود.
3. وقتی مایه ولرم شد، شعله را خاموش کنید و زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آنکه مایه خنک شد، آن را در ظرفی که در نظر گرفتهاید، بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.