خانه
741K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ژله قهوه

    ✍مواد اولیه :

    پودر ژلاتین 1/4 پیمانه

    آب سرد 8 قاشق سوپخوری

    قهوه آماده دو و نیم پیمانه

    شکر 5 قاشق سوپخوری

    🍜 طرزتهیه :

    پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به شکل اسفنج درآید. سپس ظرف ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا پودر ژلاتین رقیق شود. قهوه آماده داغ را با شکر مخلوط کنید تا شکر خوب در آن حل شود. بعد از خنک شدن مخلوط قهوه و شکر، آن را با ژلاتین رقیق شده مخلوط کنید و داخل قالب موردنظر بریزید. قالب را 5 ساعت در یخچال قرار دهید. می توانید ژله قهوه را با انواع بستنی ساده و مغزدار سرو کنید.

    🚦نکته:

    1ـ برای راحت تر جدا شدن دسر از قالب، همیشه داخل قالب را آب سرد بغلتانید و بعد آن را در فریزر قرار دهید؛ سپس مواد را در آن بریزید.

    2ـ در صورت تمایل می توانید قهوه را با شیر رقیق کنید؛ در این صورت رنگ قهوه ای دسر ملایمتر می شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان