سس مارگاریتا (بسیار مناسب برای تهیه دسر های میوه ای)

✍مواد اولیه :
شربت آبلیمو 1/3 لیوان
پنیر خامه ای (نرم شده) 225 گرم
آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری
خامه (خامه پر چرب) 1/4 لیوان
پوست لیمو ترش (رنده شده) 1 قاشق چای خوری
🍜طرز تهیه:
پنیر خامه ای ،شربت ابلیمو، آب پرتقال و رنده پوست لیمو را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند.
خامه را درون یک کاسه کوچک ابتدا 15دقیقه با دور تند همزن هم بزنید و بعد با مخلوط پنیر خامه ای ترکیب کنید و روی آن را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
🚦نکات:
1)بهتر است به جای پنیر خامه ای از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.
2)این سس را میتوانید بین دسر های میوه ای ریخته و حتی به تنهایی با میوه مخلوط کرده و به عنوان یک دسر خوشمزه مصرف کنید.
3)منظور از شربت آبلیمو شربت متعارفی با مخلوط آبلیمو،شکر و آب است