تارت حلوا
يكى از زيباترين روشها براى سرو حلوا در مراسم مختلف سرو آن داخل تارتهاى كوچك است . شما ميتوانيد چند رنگ حلواى مختلف را تهيه كنيد سپس به وسيله قيف داخل تارتهايى كه آماده كرده ايد گل بزنيد .در ادامه طرز تهيه اين تارتهاى زيبا را خواهيم داشت .
🌺🌺🌺@ashpazima
مواد لازم:
آرد سفيد ٢٥٠ گرم
كره ١١٥ گرم
نمك ١ پنسه
وانيل. ١/٨ ق چ
پودر قند ٤ ق غ
آب ٣ ق غ
طرز تهيه :
ابتدا آرد را در ظرف گودى الك كنيد . وانيل ، نمك و پودر قند را نيز به آن اضافه كرده و مجددا الك كنيد . كره سرد را تكه تكه كنيد و با آرد مخلوط كنيد. بين دو انگشت كره و آرد را به خورد هم دهيد تا شبيه خرده نان شود سپس آب را قاشق قاشق اضافه كنيد تا خمير منسجمى به دست آيد . اين خمير نيازى به ورز دادن ندارد . خمير را داخل نايلون گذاشته و در يخچال به مدت نيم ساعت استراحت دهيد بعد آنرا با وردنه باز كنيد و با كاتر دايره يا گل برش دهيد و داخل قالب قرار داده و در فر از پيش گرم شده بپزيد . براى اينكه تارتهاى شما داخل فر باد نكنند روى سطح خمير را با چنگال چند سوراخ بزنيد و بعد داخل فر قرار دهيد . بعد از پخت اجازه دهيد تارتها كاملا سرد شوند بعد از قالب خارج كرده و داخل آنها را با حلوا شكوفه بزنيد .
ميتوانيد قبل از پر كردن تارتها لبه هاى آنرا به وسيله عسل و خورده پسته يا خورده بادام تزئين كنيد .
نوش جان