خانه
741K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۵/۳/۳۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    مارمالاد زردآلو

    مارمالاد زردآلو

    مواد لازم:

    زردآلو              ٢ كيلو

    شكر               ٧٥٠ گرم

    ژلاتين               ١/٥ ورق و يا ١/٥ ق م 

    آبليمو           ٣ ق غ 

    طرز تهيه :

    زرد آلو ها را بعد از شستن از هسته جدا كرده و با دستگاه به شكل پوره در آوريد. سپس شكر را روى آن ريخته ( لا به لا) و دو سه ساعت استراحت دهيد . مايه را در ظرف لعابى و يا سراميكى ريخته و روى حرارت قرار دهيد . گاهى هم بزنيد تا به جوش آيد و مايه كاملا پخته و غليظ شود . ژلاتين حل شده ( به روش بن مارى) را اضافه كنيد و بعد از آن آبليمو را بيافزاييد و بعد از يكى دو جوش از روى حرارت برداريد .

    ميتوانيد هسته هاى زرد آلو را مغز كرده و پوست دوم آنرا نيز جدا كرده و داخل مارمالاد بريزيد. 

    مارمالاد بعد از سرد شدن بايد كاملا غليظ و بدون آب باشد . و هنگامى كه كاملا سرد شد ميتوانيد آنرا به شيشه هاى مخصوص منتقل كنيد.

    اين مارمالاد به دليل كم بودن شكر طعم مطبوعى دارد و ليكن قابل نگهدارى براى مدت طولانى نيست . بهتر است در بسته بندى هاى دويست يا سيصد گرمى درفريزر نگهدارى شود ( براى مدت بيش از دو ماه )

    نوش جان 

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان