مارمالاد زردآلو
مارمالاد زردآلو
مواد لازم:
زردآلو ٢ كيلو
شكر ٧٥٠ گرم
ژلاتين ١/٥ ورق و يا ١/٥ ق م
آبليمو ٣ ق غ
طرز تهيه :
زرد آلو ها را بعد از شستن از هسته جدا كرده و با دستگاه به شكل پوره در آوريد. سپس شكر را روى آن ريخته ( لا به لا) و دو سه ساعت استراحت دهيد . مايه را در ظرف لعابى و يا سراميكى ريخته و روى حرارت قرار دهيد . گاهى هم بزنيد تا به جوش آيد و مايه كاملا پخته و غليظ شود . ژلاتين حل شده ( به روش بن مارى) را اضافه كنيد و بعد از آن آبليمو را بيافزاييد و بعد از يكى دو جوش از روى حرارت برداريد .
ميتوانيد هسته هاى زرد آلو را مغز كرده و پوست دوم آنرا نيز جدا كرده و داخل مارمالاد بريزيد.
مارمالاد بعد از سرد شدن بايد كاملا غليظ و بدون آب باشد . و هنگامى كه كاملا سرد شد ميتوانيد آنرا به شيشه هاى مخصوص منتقل كنيد.
اين مارمالاد به دليل كم بودن شكر طعم مطبوعى دارد و ليكن قابل نگهدارى براى مدت طولانى نيست . بهتر است در بسته بندى هاى دويست يا سيصد گرمى درفريزر نگهدارى شود ( براى مدت بيش از دو ماه )
نوش جان