پاى سيب كلاسيك
پاى سيب هم از اون دسته دسرهايى است كه به اشكال مختلف پخته ميشه و تنوع زيادى داره كه سعى ميكنم چند مدل خوشمزه اونو يكى يكى آموزش بدم و در ابتدا مدل كلاسيك پاى سيب كه به جرأت ميتونم بگم خوشمزه ترين نوع پاى سيب هست را آموزش ميدم .
مواد لازم :
آرد سفيد. ٢٠٠ گرم
كره. ١٠٠ گرم
زرده تخم مرغ. ١ عدد
پودر شكر. ٣٠ گرم
نمك. يك پينچ
آب سرد. ٢ ق غ
@ashpazima🌺🌺🌺
مواد داخل پاى :
سيب درختى. نيم كيلو
پودر شكر ٣ تا ٤ ق غ
كره. ٥٠ گرم
دارچين. ١ قاشق سوپخورى
مارمالاد زرد آلو يا سيب. ٤ ق غ
آبليمو. ١ ق غ
زرده تخم مرغ براى زرينه ١ عدد
طرز تهيه :
براى تهيه خمير پاى آرد را در كاسه اى بريزيد و پودر شكر و نمك را با آن مخلوط كنيد كره را تكه تكه خرد كنيد و با نوك انگشتان آرد و كره را به خورد هم بدهيد زرده تخم مرغ و آب را نيز اضافه كنيد تا خمير به شكل منسجمى در آيد . خمير را داخل يك كيسه فريزر گذاشته و در يخچال به مدت نيم ساعت قرار دهيد . سيبها را پوست بكنيد و مثل پره هاى پرتقال برش بزنيد به آبليمو آغشته كنيد تا سياه نشوند .
خمير را بين دو لايه كيسه فريزر باز كنيد طورى كه بزرگتر از اندازه قالب باشد خمير را داخل قالب بياندازيد و اضافه خمير را كنار بگذاريد روى سطح خمير را با چنگال چند سوراخ بزنيد تا هنگام پخت پف نكند روى خمير را مارمالاد بماليد برشهاى سيب را بچينيد دارچين و پودر قند را روى سيبها بپاشيد و كره را ريز خرد كرده و يا رنده كنيد و روى سيبها بريزيد .
اضافه خمير را به صورت نوارهاى يك سانتى برش بزنيد و حصيرى روى سطح پاى بچينيد و روى نوارها را با كمك قلم مو زرده تخم مرغ بماليد .
پاى را در فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهايت بپزيد تا روى آن كاملا طلايى شود .
نوش جان