خانه
741K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۱۰   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاى سيب كلاسيك

    پاى سيب هم از اون دسته دسرهايى است كه به اشكال مختلف پخته ميشه و تنوع زيادى داره كه سعى ميكنم چند مدل خوشمزه اونو يكى يكى آموزش بدم و در ابتدا مدل كلاسيك پاى سيب كه به جرأت ميتونم بگم خوشمزه ترين نوع پاى سيب هست را آموزش ميدم .

    مواد لازم : 

    آرد سفيد.            ٢٠٠ گرم 

    كره.                   ١٠٠ گرم 

    زرده تخم مرغ.         ١ عدد

    پودر شكر.           ٣٠ گرم 

    نمك.          يك پينچ 

    آب سرد.        ٢ ق غ 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد داخل پاى :

    سيب درختى.        نيم كيلو 

    پودر شكر          ٣ تا ٤ ق غ 

    كره.         ٥٠ گرم 

    دارچين.        ١ قاشق سوپخورى 

    مارمالاد زرد آلو يا سيب.     ٤ ق غ 

    آبليمو.        ١ ق غ 

    زرده تخم مرغ براى زرينه      ١ عدد 

    طرز تهيه : 

    براى تهيه خمير پاى آرد را در كاسه اى بريزيد و پودر شكر و نمك را با آن مخلوط كنيد كره را تكه تكه خرد كنيد و با نوك انگشتان آرد و كره را به خورد هم بدهيد زرده تخم مرغ و آب را نيز اضافه كنيد تا خمير به شكل منسجمى در آيد . خمير را داخل يك كيسه فريزر گذاشته و در يخچال به مدت نيم ساعت قرار دهيد . سيبها را پوست بكنيد و مثل پره هاى پرتقال برش بزنيد به آبليمو آغشته كنيد تا سياه نشوند . 

    خمير را بين دو لايه كيسه فريزر باز كنيد طورى كه بزرگتر از اندازه قالب باشد خمير را داخل قالب بياندازيد و اضافه خمير را كنار بگذاريد روى سطح خمير را با چنگال چند سوراخ بزنيد تا هنگام پخت پف نكند روى خمير را مارمالاد بماليد برشهاى سيب را بچينيد دارچين و پودر قند را روى سيبها بپاشيد و كره را ريز خرد كرده و يا رنده كنيد و روى سيبها بريزيد . 

    اضافه خمير را به صورت نوارهاى يك سانتى برش بزنيد و حصيرى روى سطح پاى بچينيد و روى نوارها را با كمك قلم مو زرده تخم مرغ بماليد . 

    پاى را در فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهايت بپزيد تا روى آن كاملا طلايى شود . 

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان