خانه
11.6K

اردور بادمجان ورقه ای

  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۲/۱۲/۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    این اردور باید گرم سرو بشه و چون خییییلی جینگول و خوشکل هست طرفدار هم زیاد داره
    مواد لازمش رو هم به روایت تصویر ببینید

    اردور بادمجان ورقه ای

    اول بادمجان رو با پوست به این صورت برش زدم

    اردور بادمجان ورقه ای

    نمک  زدم به بادمجان وگذاشتم نیم ساعت بمونه

    اردور بادمجان ورقه ای

    شستمش و با دستمال خشک کردم و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کردم، گوجه و پنیر پروسس رو حلقه ای کردم

    اردور بادمجان ورقه ای

    اگه پنیر گرد نداشتی از پنیر  پیتزا رنده شده استفاده کن، واسه جینگول کردنش هم من یک ورق پنیر رو قالب زدم، بادمجان که سرخ شد، پنیر و گوجه رو گذاشتم بین پره های بادمجان و به مدت 2 دقیقه داخل ماکروفر گذاشتم، بعد هم با پنیرهای قالب خورده تزیین کردم

    اردور بادمجان ورقه ای
    ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۵/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۲۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان