خانه
16.1K

کیک

  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    کیک های کوچک ﻫﻮﯾﭻ 

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
    ﺷﮑﺮ ﺳﻔﯿﺪ ۲ﻓﻨﺠﺎﻥ 
    ﺭﻭﻏﻦ ﻧﺒﺎﺗﯽ ۱ﻭ ۱/ ۱۲ ﻓﻨﺠﺎﻥ 
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۴ ﻋﺪﺩ 
    ﺁﺭﺩ ۲ ﻓﻨﺠﺎﻥ 
    ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
    ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ 
    ﻧﻤﮏ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
    ﻫﻮﯾﺞ ۱۱۵ ﮔﺮﻡ 

    کیک

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
    ﺷﻌﻠﻪ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺭﻭﯼ ۱۷۵ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ۳۵۰ ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﯾﺖ  ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﮐﻒ ﻗﺎﻟﺐ ۲۵ ﺩﺭ ۳۸ ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﭼﺮﺏ ﻭ ﺁﺭﺩ ﭘﺎﺷﯽ ﮐﻨﯿﺪ، ﺁﺭﺩ، ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺰﺍﺭﯾﺪ.
    ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﮑﺮ، ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺩﺳﺖ ﺷﻮﺩ ﺑﻬﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﻏﺬﺍﯼ ﮐﻮﺩﮎﻫﻮﯾﭻ  ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. 
    ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﭘﺨﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﯾﺎ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺧﻼﻝ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﯿﮏ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻢ ﻭ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪ ﻃﺒﺦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﺮﺩ ﺷﻮد.
    ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۶:۴۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان