۱۶:۰۴ ۱۳۹۳/۳/۱۹

این نون بسیار نرم و خوشمزه ست و تا چند روز اگه بمونه نرم و تازه میمونه
سعی کنین یکبار هم شده حتما درست کنید که پشیمون نمیشین
مواد لازمش:
آرد 190 گرم
پودر کاکائو 10 گرم
نمک 1/2 ق چ
شکر 20 گرم
خمیر مایه 4 گرم
آب 100گرم
تخم مرغ ریز 1 عدد
کره نرم 20 گرم
شکلات نوتلا یا کرم شکلاتی صبحانه 8 ق چ
وانیل کمی
یک قاشق از شکر رو با آب و مایه خمیر مخلوط میکنیم
تخم مرغ رو تو ظرفی شکسته و با چنگال هم می زنیم و 20 گرم آن رو برای خمیر و بقیه رو برای رومال خمیر نگه میداریم
بقیه شکر ،کره نرم+وانیل و 20 گرم تخم مرغ رو در ظرفی ریخته و با قاشق چوبی یا لیسک هم میزنیم و مایه خمیر رو هم میریزیم و آرد ،نمک و پودر کاکائو رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم
خمیر رو ورز میدیم تا چسبندگی اون از بین بره و خمیر نرم و لیطفی بدست بیاد
و ظرف بزرگی رو چرب میکنیم و خمیر رو تو ظرف میگذاریم و روش روبا سلفون پوشانده و در دمای محیط استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر بشه
خمیر رو به 8 قسمت تقسیم میکنیم و 8 چانه درست کرده و 10 دقیقه استراحت میدهیم
یکی از چانه ها رو با وردنه باز میکنیم به شکل بیضی 15 سانتی
و یک قاشق چ از شکلات رو روی سطح بالای خمیر میذاریم
و خمیر رو روی شکلات بر میگردانیم و لبه ها رو محکم میکنیم و پایین خمیر رو با کارتر به 6 قسمت تقسیم میکنیم
و از قسمت شکلاتی به طرف پایین رول میکنیم.
خمیر رو 40 دقیقه استراحت میدیم بعد با بقیه تخم مرغ رومال میکنیم و تو فر 180 بمدت 20 دقیقه قرار میدیم
میتونین وقتی از فر درآوردیم کمی کره ذوب شده روی نونها بزنیم تا هم براق بشه هم روش نرم باشه
نکته:
شیرینی این نون تنها از شکلات داخل آن تأمین میشه برا همین شکلات را کمتر از اندازه دستور مصرف نکنید!! و اینکه همیشه نون ها بر خلاف کیک ها شیرینی ملایمی دارند
به نظر خودمم شبیههه
پچ پچ هست ولی خیلی با بافت نرمتر و صد البته خوشمزه تر