۰۰:۱۲ ۱۳۹۳/۳/۲۱

نان خرما پیچ
مواد لازم برا ی خمیر
شکر 1/8 پیمانه
آب نصف پیمانه
خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری
روغن مایع 15 گرم
تخم مرغ1 عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
ارد حدود 190 گرم
مواد میانی
خرمای هسته و پوست گرفته 25 عدد
اب 1/4 پیمانه
کره 1 قاشق سوپخوری
دارچین 1قاشق سوپخوری
یک قاشق چایخوری از شکر رو با اب ولرم و خمیر مایه مخلوط میکنیممیذاریم تا خمیر مایه فعال بشه بقیه شکر و سفیده تخم مرغ و روغن و نمک رو با هممخلوط میکنیم با چنگال میزنیم تااز لختگی در بیاد
بعد خمیر مایه و بعد اون ارد رو اضافه میکنیم ارد رو کمکم اضافه کنید ممکنههمش زیاد باشه خمیر لطیفی بدست میاد بهد بذاری تاحجمش دوبرابر بشه
طرز تهیه مواد میانی
خرمارو با اب گفته شده روی حرارت ملایم بذارید تا کاملا له بشه و بهصورت خمیر در بیاد سپس از روی حرارت بردارید و کره و دارچین رو اضافه کنید وبگذارید تا خنک بشه
وقتی خمیر ور اومد اون رو روی سطح ارد پاشی شده باز کنید و مثل تصاویرخرمارو روش بمالید و اول یکسر خمیر رو بیارید وسط بعد سر دیگه بعد برش زده وبپیچونید ودوسرش رو به هم برسونید و بگذاری داخل سینی فر 30 دقیقه استراحت دوم بعدروش رو زرده بزنید ودر فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت15 دقیقه بپزید
منبع مجله هنر آشپزی