خانه
598K

شام امشب زیباکده

  • ۰۰:۳۹   ۱۳۹۳/۳/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    حالا خمیر ما مستطیلی به طول 20 و عرض ده سانته ... از قسمت 20 سانتی دو سانت دو سانت خمیر رو برش میدیم ..که خمیر ما ده تا برش دوسانتی باطول ده سانت میده .

    وقتی برشها رو بردارین میبینین که لایه خرما از بینش پیداست . حالا خمیر رو دور خودش میپیچونین و وقتی لایه خرمایی مثل نوار دور خمیر پیچید حالا این خمیر پیچیده شده بدور خودش رو  مثل حلزون گردش میکنین و یه شکل دایره در میارین

    چون دستم کثیف بود نتونستم از اینش عکس بگیرم ...خمیر پیچیده شده رو روی کاغذ روغنی چرب شده میذارین و روش رو با دستمال مرطوب (نه خیس)میپوشونین و20 تا 30 دقیقه استراحت میدیم تا خمیر دو برابر بشه ..حالا رومال تخم مرغ رو روش میزنیم و اگه خواستیم کنجد و گردو میذاریم و 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه از قبل گرم شده میذاریم ..برا فر برقی 160 درجه 



    بعد که پخت نون رو روی سینی توری سرد میکنیم



    دوستام میگن موندگاریش زیاده ..مخصوصا اگه وقتی تازه تازه سرد شد فریزر بذاریدش


    شام امشب زیباکده
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان