۰۸:۵۲ ۱۳۹۳/۳/۲۶

ببین مونا
سه تا سیب زمینی متوسط رو حلقه حلقه کردم و بخارپز کردم . البته بهش نمک زدم و نذاشتم خیلی پخته بشه یه کم بیشتر از نیم پز بسه چون تو فر کامل میپزه
یه پیاز متوسط رو ریز خورد کردم و تفت دادم و بهش زردچوبه زدم و 350 گرم گوشت چرخکرده رو باهاش تفت دادم .. بهش قارچ بلانشه شده و هویج نگینی بخار پز شده (هویج و قارچ رو من از خودم در آوردم تو دستور اصلی اش نبود )و یک عدد فلفل دلمه ای اضافه کردم و بهش 2-3 قاشف سوپخوری رب و نمک و فلفل و 2 تا حبه سیر (تو دستورش 3-4 حبه بود)هم زدم ....مثل مایه ماکارانی
سس سفید یا بشامل هم که 50 گرم کره رو با دو اشق سوپخوری آرد مخلوط میکنی روی حرارت ملایم میذاری تا کره آب شه بوی خامی آرد گرفته بشه اما رنگ آرد تغییری نکنه ..دو پیمانه شیر بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه ...
توی دستور من دو پیمانه سس سفید میخاست ..البته سس من یه کمی کمتر از این مقدار بود
کف ظرف پیرکس رو سس سفید میریزیم و روش سیب زمینی میذاریم و روش مایه گوشتی رو میذاریم و روش بادمجونهای ورقه ای سرخ شده را میچینیمدو عدد گوجه هم روی بادمجونها حلقه حلقه میکنیم و تمام سطح ظرف رو با پنیر پیتزا میپوشانیم و ظرف رو بدون هیچ در پوشی در فر 175 درجه بمدت 40-45 دقیقه میذاریم
اینم موساکای من