خانه
599K

شام امشب زیباکده

  • ۰۸:۵۲   ۱۳۹۳/۳/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ببین مونا
    سه تا سیب زمینی متوسط رو حلقه حلقه کردم و بخارپز کردم . البته بهش نمک زدم و نذاشتم خیلی پخته بشه یه کم بیشتر از نیم پز بسه چون تو فر کامل میپزه
    یه پیاز متوسط رو ریز خورد کردم و تفت دادم و بهش زردچوبه زدم و 350 گرم گوشت چرخکرده رو باهاش تفت دادم .. بهش قارچ بلانشه شده و هویج نگینی بخار پز شده (هویج و قارچ رو من از خودم در آوردم تو دستور اصلی اش نبود )و یک عدد فلفل دلمه ای اضافه کردم و بهش 2-3 قاشف سوپخوری رب و نمک و فلفل و 2 تا حبه سیر (تو دستورش 3-4 حبه بود)هم زدم ....مثل مایه ماکارانی

    سس سفید یا بشامل هم که 50 گرم کره رو با دو اشق سوپخوری آرد مخلوط میکنی روی حرارت ملایم میذاری تا کره آب شه بوی خامی آرد گرفته بشه اما رنگ آرد تغییری نکنه ..دو پیمانه شیر بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه ...

    توی دستور من دو پیمانه سس سفید میخاست ..البته سس من یه کمی کمتر از این مقدار بود

    کف ظرف پیرکس رو سس سفید میریزیم و روش سیب زمینی میذاریم و روش مایه گوشتی رو میذاریم و روش بادمجونهای ورقه ای سرخ شده را میچینیمدو عدد گوجه هم روی بادمجونها حلقه حلقه میکنیم و تمام سطح ظرف رو با پنیر پیتزا میپوشانیم و ظرف رو بدون هیچ در پوشی در فر 175 درجه بمدت 40-45 دقیقه میذاریم

    اینم موساکای من

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان