خانه
600K

شام امشب زیباکده

  • ۱۵:۱۸   ۱۳۹۳/۶/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    با اجازه یاقوت جون.......



    ترشی بادمجان شکم‌پر



    ترشی بادمجون شکم پر از ترشیهای محبوب منه و زود به زود میدرستمش و پیشنهاد میکنم شماها هم درست کنید و از مزه ی بی نظیرش لذت ببرید....



    ● مواد لازم

    ▪ سیر کوبیده شده: یک فنجان

    ▪ سبزی ترشی: یک و نیم کیلو

    ▪ فلفل: یک قاشق سوپخوری

    ▪ نمک: یک قاشق سوپخوری

    ▪ بادمجان قلمی کوچک: ۳ کیلو

    ▪ سرکه: به اندازه لازم



    شکم بادمجانهایمان را که با پوست هم هست رو یه شکاف میدهیم و در سرکه میپزیم اگر در سرکه غوطه ور باشه در حین پخت بهتره و مغز پخت تر میشه.

    سبزی معطر«ترشی»رو با سیر چرخ شده و کمی هم هویج رنده شده«به دلخواه و برای زیبایی» و نمک و فلفل با هم مخلوط میکنیم و پس از پخت بادمجانها و سرد شدنشان از همان شکافیکه داده بودیم سبزی لاش میگذاریم و کامل درز رو با انگشت فشار میدیم تا مواد بیرون نریزه.

    بادمجانهای اماده شده رو تو یه ظرف دهن گشاد میچینیم که موقع بیرون اوردنشون به مشکل بر نخوریم.



    میتونید لابلای بادمجونهامون فلفل تند هم بذاریم و در اخر به سرکه مون نمک و فلفل به اندازه دلخواه میزنیم و میریزیم روی بادمجانها تا کامل بادمجونهامون زیر سرکه بمونن.

    این ترشی بعد یکی دو روز اماده خوردنه.





    حتما امتحان کنید





  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان