خانه
600K

شام امشب زیباکده

  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    ما خودمون فسنجونو ملس میخوریم نکته ای که مامانم همیشه میگه اینه که برای فسنجون هرچی گردو رو بیشتر آسیاب کنی بهتره چون روغن میندازه...
    هرچی مقدار پیازتم بیشتر باشه خوشمزه تر میشه....
    گردوها رو چندبار آسیاب کن بعد با پیازی که از قبل میکس کردی مخلوط کن و مقدار کمی توش آب بریز(میتونی اول یکم پیازو گردو رو تفت هم بدی)ما دیگه تفت نمیدیم یه مقدار آب میریزیم میذاریم رو گاز با حرارت ملایم گردوها بپزه...
    ****یه نکته دیگه ای که تو کل غذاها مهمه اینه که همیشه آب کم بریز و بذار غذا حرارت پایین بپزه****
    گردوها که یکم پخت و غلیظ شد رب انار رو استفاده کن که بسته به میل خودت میتونی از ملس یا ترش استفاده کنی...اگه دوست داشتی یه قاشق رب هم بهش اضافه کن خوشرنگتر میشه...نمک هم اضافه کن...
    مرغ هم تیکه تیکه کن و یه تفتی بده یک ساعت آخر بهش اضافه کن که له نشه...

    مامانم میگه اگه زمان پخت با دستت مقداری آب بپاچی رو خورشتت روغن بیشتری پس میده..یا اگه در انتها دیدی که اصلا روغن پس نداد یکم آب سرد بهش اضافه کن(1/3لیوان)

    (((مهربانو جون من فقط همین اندازه میتونستم کمکت کنم دیگه از یه آدم مجرد بیشتر از این بر نمیاد دوستم))))
    ویرایش شده توسط Arusha در تاریخ ۵/۶/۱۳۹۳   ۱۴:۴۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان