خانه
600K

شام امشب زیباکده

  • ۲۳:۳۸   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    مهربانو جون همه چیز خوب رو برای داشتن یه خورشت خوشمزه دوستان گفتن.
    فقط یه نکته ای که باقیمونده و تجربه ی شخصی خودمه اینه که گردو رو چرخ کنی و اسیابش نکنی.
    وقتی گردو اسیاب میشه روغنش طی اسیاب شدن در میاد ولی چرخ که میشه روغن در نمیاد ازش و موقع پخت روغن پس میده.
    من اب خورشت رو کم میرزیم و کم کم تو زمان پخت هی اب سرد میریزم و در اخر هم چند مرتبه یخ میریزم...
    رب انار رو هم مراحل اخر بهش اضافه میکنم که خورشت خودشو جم میکنه بخاطر ترشیش و زعفران هم پای ثابت غذاهامه.

    ببخشید دیر برات پست گذاشتم نبودم چند روز....
    امیدوارم بپزی و خوشت بیاد و خوشمزه هم بشه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان