مهربانو جون همه چیز خوب رو برای داشتن یه خورشت خوشمزه دوستان گفتن.
فقط یه نکته ای که باقیمونده و تجربه ی شخصی خودمه اینه که گردو رو چرخ کنی و اسیابش نکنی.
وقتی گردو اسیاب میشه روغنش طی اسیاب شدن در میاد ولی چرخ که میشه روغن در نمیاد ازش و موقع پخت روغن پس میده.
من اب خورشت رو کم میرزیم و کم کم تو زمان پخت هی اب سرد میریزم و در اخر هم چند مرتبه یخ میریزم...
رب انار رو هم مراحل اخر بهش اضافه میکنم که خورشت خودشو جم میکنه بخاطر ترشیش و زعفران هم پای ثابت غذاهامه.
ببخشید دیر برات پست گذاشتم نبودم چند روز....
امیدوارم بپزی و خوشت بیاد و خوشمزه هم بشه
