۱۵:۲۸ ۱۳۹۳/۶/۱۷
اهو خانم این یه دسر سنتی اذریه و با خرما و برگه زرد الو و مقداری کره درست میشه...
اما طعم بی نظیری داره که هر کس برای یکبار خورده عاشقش شده....
طرز تهیه:رگه زرد آلو یک پیمانه سر پَُر«یه لیوان دسته دار»
خرمای بی هسته یک سوم پیمانه
کره هم نصف قاشق غذا خوری....و زرد چوبه کمی
برگه زرد الو رو خیس میکنیم تا نرم بشه با کمی اب و کره و زرد چوبه میذاریم تا بپزه و خرما رو هم بهش اضافه میکنیم تا نرم بشه
با پشت قاشق لهش میکنیم تا نرم بشه و خوب به هم میکس بشن...
در صورت وجود گردو یا بادام در منزل میتونید بهش اضافه کنید که خوب میشه...
حتما یبار این دسر کم خرج رو با مزه ی ترش و شیرین رو امتحان کنید و لذت ببرید***