۱۲:۴۱ ۱۳۹۳/۴/۷
ریتا اپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
فرنی :
به ازای هر لیوان شیر یک قاشق سرپر آرد برنج باید ریخته شه
بعد خوب هم میزنیم تا هیچ گلوله ای نداشته باشه و صاف و یکدست شه ...حالا میذاریم روی حرارت و شکر و اضافه میکنیم (بسته به ذاءقه ) تا وقتی بجوشه و کمی غلیظ شه مدام هم میزنیم
وقتی غلیظ شد کمی گلاب اضافه میکنیم و تو ظرف سرو میریزیم و روش و با دارچین و خلال پسته و گل و...تزیین میکنیم
برای فرنی رنگی میشه به مقداری از فرنی پودر کاکاءو یا زعفران یا ..هرچیزی که به ذهن خودتون میرسه اضافه کرد و رنگیش کرد
وقتی تو ظرف سرو هم سفید باشه هم رنگی میشه چند رنگ
خیلی راحت و خوشگل و خوشمزه ...