خانه
556K

***مسابقه اشپزی زیباکده ای***

  • ۱۷:۵۵   ۱۳۹۳/۴/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ونوس جان تا ریتا جون بیاد من جوابت رو میدم .. ببین عزیزم این عکس کیک بستنی هست و فرق کوچیکش با شارلوت در اینه که توی شارلوت کرم ژلاتینه داریم اما کیک بستنی بینش بستنی داره که این بستنی میتونه تک رنگ یا ساده باشه .حتی میشه بین لایه های بستنی مغز هم بریزی . توی ظرف دلخواهت سلفون بنداز و رولت ها رو توی ظرفت بچین کف و دیواره ظرف و بعدش توش بستنی ات رو بریز و یه کم با قاشق فشرده اش کن و لایه اخری رو بچین روش . کیک بستنی باید پنج تا شش ساعت تو فریزر باشه . رولت یخ نمیزنه .خیالت راحت .فقط یادت باشه خیلی زودتر از زمان سرو بیرون نیاری دسرت رو که بستنی ات شل نشه. برای خوردن هم غیر از لذت مشکلی ایجاد نمیشه .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان