آره از اولِ اولش خودم درست کردم. پوست کندم بادمجونا رو سرخ کردم و بعدم همه رو ریختم توی دیگه و ... فقط ندای درونی حتمن باید باشه دیگه. بگه مثلا چه رنگی شد بادمجون خوبه یا مقدار هر کدوم از مواد لازم رو بگه و مدتی که باید بپزه و اینا مشاوره کلا با ندای درونیه تنهایی نمیشه

آره وقتی که پخت میخوایم بیاریم سر سفره مثلا تو هر ظرفی یکی یا دوتا خرما رو تیکه تیکه میکنیم و میندازیم و هم میزنیم که مثلا تو هر دو سه تا لقمه ای که میخوریم یکیش توش خرما باشه، باحال میشه با سلیقه ما
