خانه
554K

***مسابقه اشپزی زیباکده ای***

  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۳/۵/۲
    avatar
    کاربر فعال|567 |644 پست
    زیباکده
    صوفیا : 

    زیباکده

    بلوندی : 





    اینو میشه همه مراحلشو واسم توضیح بدی؟حتی تزیینشو..من زیاد این چیزا بلد نیستم دوستان.فقط غذاهای سنتی بلدم چلو خورش ها.هههه.
    زیباکده


    زیباکده
    ببخشید صوفیا جون. تازه دیدم عزیزم.

    راستش من اولش می خواستم شبیه کیک درست کنم. اما نشد

    فرنی که اماده شد تو سه تا ظرف ریختم جداگونه تو سایزای بزرگ و متوسط و کوچک. اون بنفشه با آب مربای آلبالو اون رنگی شده که از مربای آلبالو دورش هم ریختم. وسطی هم که با پودر کاکائو. آخری هم با زعفرون.بعد همه رو گذاشتم فریزر که یه کم ببنده. وقتی سفت شد (که البته خیلی نشد ) باید از ظرفا در بیاری و بزاری رو هم.مثلا اون زعفرونیه باز از اون دوتا بهتر شد.یه کم هم دورشو بریدم با چاقو. بعدم با دارچین و اون جینگیلی مستونای رنگی که می بینی تزئینش کردم که واسه تزئینه کیک و شیرینیه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان