خانه
6.09K

10فرد ثروتمند سال 2013

  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    کاربر جديد|43 |110 پست
     نام و مشخصات 10 فرد دارای بیشترین ثروت جهان در سال 2013 اعلام شد.



    براساس این فهرست، بیل گیتس بنیانگذار شرکت مایکروسافت در آمریکا دوباره به جایگاه پولدارترین فرد جهان بازگشت.

    ثروت فعلی گیتس حدود 77.2 میلیارد دلار اعلام شده که نشان دهنده افزایش 16 درصدی نسبت به سال گذشته میلادی است.

    شرکت مایکروسافت منبع تنها بخشی از ثروت بیل گیتس است. براساس آمارهای موجود، درآمدهای حاصل از شرکت مایکروسافت، فقط یک چهارم از ثروت و درآمد بیل گیتس را تشکیل می دهد.



    در مقابل، "کارلوس سلیم الحلو"  بازرگان 73 ساله لبنانی تبار مکزیک با از دست دادن جایگاه خود در صدر این فهرست، به جایگاه دوم تنزل یافت. ثروت این بازرگان در سال 2013 رقم 71.6 میلیار دلار را ثبت کرد.



    جایگاه سوم در فهرست پولدارترین انسان های جهان در سال 2013 متعلق به امانیکو اورتیگا 77 ساله مالک 59 درصد از سهام فروشگاه های زنجیره ای زارا بود. ثروت این فعال اقتصادی 63.3 میلیارد دلار برآورد می شود.
     


    بازرگان برجسته "وارن بافت" هم با ثروت 59.7 میلیارد دلاری در جایگاه چهارم فهرست قرار گرفت.



    "آینگوار کامبراد" 87 ساله مالک فروشگاه های زنجیره ای  آیکِیا (IKEA) با ثروت و دارایی 51.4  میلیارد دلار در جایگاه های پنجم جای گرفت. کامبراد کار خود را با دستفروشی کبریت در سن 5 سالگی آغاز کرده بود.



    در کنار جایگاه ششم هم نام چارلز کوچ 78 ساله رئیس هیات مدیره شرکت صنعتی کوچ ثبت شد. او مالک 48 درصد از سهام این شرکت است و 46.4 میلیارد دلار دارایی دارد که نسبت به سال گذشته میلادی افزایش 6.3 میلیارد دلاری را نشان می دهد.



    برادر کوچ هم به نام دیوید کوچ 73 ساله مالک 42 درصد از سهام شرکت صنعتی کوچ با ثروت 46.4  میلیارد دلار در رتبه هفتم فهرست پولدارترین افراد جهان قرار دارد.



    در رتبه هشتم هم، لری الیسون بنیانگذار و رئیس هیات مدیره شرکت اوراکل آمریکا با ثروت 39.9 میلیارد دلاری جای گرفته است. او تحصیلات دانشگاهی ندارد.



    تنها زن در فهرست پولدارترین افراد جهان هم در رتبه نهم این فهرست قرار دارد بیوه یکی فرزندان بنیانگذار فروشگاه های "وول مارت" با ثروت 39.4 است که افزایش 9.7 میلیارد دلاری را ثبت کرده است. این زن در سال 2005 میلادی از همسرش 12.2 درصد از سهام فروشگاه های زنجیره ای وول مارت را به ارث برد.



    در پایان فهرست  هم سام وولتون پسر کوچک بنیانگذار فروشگاه های زنجیره ای وول مارت با ثروت 37.7 میلیارد دلار قرار
  • leftPublish
  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    pooya adrift
    کاربر جديد|43 |110 پست
    زیباکده

    یکی تا : 

    زیباکده
    من نفر یازدهم بودم اما دیگه ننوشتن
  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    اگه میخوای ما واستون اضافه کنیم
  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    pooya adrift
    کاربر جديد|43 |110 پست
    زیباکده

    بهارک : 
    اگه میخوای ما واستون اضافه کنیم

    زیباکده
    باشه ممنون میشم

  • ۱۹:۱۰   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    خوش به حالشون
  • leftPublish
  • ۰۰:۳۵   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    pooya adrift
    کاربر جديد|43 |110 پست
    زیباکده

    نگار اسدی : 
    خوش به حالشون

    زیباکده
    خخخخخخ
    خوشبحالمون
  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    واقعاً چ کیفی میکنن این 10 نفر
  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    لواشک پاستیل زاده
    یک ستاره ⋆|1707 |1793 پست
    پس من کوشم؟!!!
  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    pooya adrift
    کاربر جديد|43 |110 پست
    اره والا

  • ۱۶:۰۳   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    pooya adrift
    کاربر جديد|43 |110 پست
    زیباکده

    لواشک پاستیل زاده : 
    پس من کوشم؟!!!

    زیباکده
    اتفاقا اسم منم نبود اعتراض کردم.گفت شما دو نفر 11 و 12

  • leftPublish
  • ۱۶:۴۰   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    ستاره
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست
  • ۱۸:۲۲   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    pooya adrift
    کاربر جديد|43 |110 پست
    زیباکده

    ستاره : 

    زیباکده
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان