خانه
3.27K

10 نکته جوجه کبابی !

  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۳/۵/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    جوجه کباب یه غذای بین المللیه نه ایرانی ! مردم هر کشور با خوابوندن تکه های مرغ داخل مواد مخصوص و کباب کردن اون روی آتیش جوجه کباب مخصوص خودشون رو درست میکنن .. مثلا هندی ها با اضافه کردن ادویه تندوری یه جوجه کباب تقریبا قرمز رنگ درست میکنن .. ژاپنیها از سس تریاکی برای این منظور استفاده میکنن و آمریکاییها از سس باربیکیو .. 

    اما هیچ کدومش جوجه کباب ایرانی خودمون نمیشه :D 





    جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم .. 


    1- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست .. سس مایونز .. زعفرون .. نمک .. فلفل .. روغن .. پیاز .. کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده .. یک بار امتحان کنید .. البته مقدار سس نباید خیلی زیاد باشه چون در این صورت جوجه ها روی آتیش زود میسوزه )


    2- از برش های بزرگ فلفل دلمه ای و پیاز در موادتون حتما استفاده کنید و بعد از به سیخ کشیدن جوجه ها فلفل دلمه ای و پیازی رو هم که داخل مواد بوده به سیخ بکشید و کبابی کنید ( این نکته رو اگه پیازخور هستید حتما انجامش بدید مطمئنم خوشتون میاد )


    3- زعفران رو اصلا حذف و مقدارش رو کم نکنید .. چون مزه اصلی جوجه کباب ایرانی بسته به زعفرون اونه ..


    4- ادویه های دیگه مثل دارچین .. سماق .. کاری و .. رو به موادتون اضافه نکنید چون طعم اصلی رو از بین میبره ..


    5- مقدار آبلیمویی که به مواد اضافه میکنید خیلی زیاد نباشه .. آبلیموی زیاد باعث سفت شدن جوجه میشه


    6- موقع به سیخ کشیدن جوجه ها یه فاصله کمی بین هر تکه باید باشه تا بین جوجه ها هم حرارت ببینه و پخته بشه .. پس جوجه ها رو خیلی به هم نچسبونید 


    7- جوجه ها هرچی بیشتر داخل مواد بمونه خوشمزه تر و بهتر میشه .. پس این نکته رو حتما در نظر داشته باشید و کمتر از 6 ساعت جوجه رو به سیخ نکشید ..


    8- تکه های مرغ نباید خیلی بزرگ و یا خیلی کوچیک باشه .. در صورتیکه تکه ها بزرگ باشه جوجه ها مغز پخت نمیشه و اگه کوچیک باشه جوجه ها درست به سیخ کشیده نمیشه و زود میسوزه ..


    9-در هنگام کباب کردن تند تند باد نزنید چون جوجه باید با حرارت ملایم مغز پخت بشه .. آتیش خیلی نباید تند و تیز باشه .. آتیش ملایم باید باشه ..


    10- یه سس کره ای آماده کنید و بعد از پخته شدن جوجه ها روی اون بریزید ( سس شامل کره آب شده + زعفرون + کمی آبلیمو و نمک هست ) تا یه جوجه آبدار و خوشمزه داشته باشید . 


     

    نوش جون




    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۲/۵/۱۳۹۳   ۰۹:۵۷
  • leftPublish
  • ۱۱:۰۳   ۱۳۹۳/۵/۲۲
    avatar
    مهرسا مهرسا
    کاربر فعال|324 |534 پست
    مرسی خیلی خوب بود مخصوصا این نکته آخریش که اصلا نمی دونستم
  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۳/۵/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست
    خواهش ميكنم
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۳/۵/۲۲
    avatar
    سادات
    کاربر فعال|815 |393 پست
    مرسی نکاتی خوبی گفتم دوست خوبم
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۳/۵/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان