خانه
914

10حقیقت شگفت انگیز ماهیچه های بدن

  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست







    دستگاه ماهیچه ای یا سیستم عضلانی یکی از دستگاه های اندامی بدن است که ماهیچه های اسکلتی، صاف و قلبی را دربر میگیرد. وجود این دستگاه به بدن اجازه جنبش، نگهداری وضعیت و گردش خون در سراسر بدن را میدهد. در بدن انسان حدوداً ۶۳۹ ماهیچه اسکلتی وجود دارد.
    دستگاه ماهیچه ای در مهره داران توسط دستگاه عصبی کنترل میشود گرچه برخی ماهیچه های (مانند ماهیچه های قلبی) میتوانند کاملاً مستقل باشند.
    در ادامه با حقایقی شگفت انگیز در مورد دستگاه ماهیچه ای یا سیستم عضلانی بدن انسان آشنا خواهیم شد:





    ۱-عضلات در مجموع ۴۰ درصد از وزن بدن ما را به خود اختصاص دادهاند


    در واقع، عضلات متراکم ترین عضو بدن ما هستند. نکتهی جالب دیگر این است که وزن عضلات از وزن چربی های بدن بیشتر است. به طور معمول، وقتی مردم ورزش کردن را شروع میکنند در ابتدا به دلیل از دست دادن چربی وزنشان کم میشوند اما بعد از آن به دلیل تقویت و رشد عضلات وزنشان بیشتر میشود.





    ۲-زمان لازم برای توسعه و رشد عضلات برابر با نصف مدت زمان لازم برای از دست دادن آنهاست


    به عنوان مثال، اگر توسعه و رشد یک عضله یک ماه طول بکشد، مدتزمان لازم برای انحطاط و بازگشت آن عضله به حالت یا قدرت قبلی اش دو ماه خواهد بود. به هر حال آگاهی از این حقیقت نباید مشوقی برای تنبلی شما شود. عضلات شما خیلی سریع یاد میگیرند و رو فرم شدن و ساخت عضلات کار خیلی ساده ای ست که این نکات میتوانند مشوقی برای دویدن شما در صبح زود یا غروبی دلانگیز باشند.





    ۳-کوچکترین عضله ی بدن انسان در گوش میانی او قرار دارد


    کوچکترین استخوان بدن انسان نیز در همین قسمت قرار دارد. این عضلات کوچک که شامل تانسور تیمپانی و استاپدیوس میشوند شاید کوچک باشند اما خیلی مهم اند. آنها مسئول اتصال درام گوش و نگه داشتن گوشهای انسان در کنار یکدیگر هستند.





    ۴-برای برداشتن هر قدم، از ۲۰۰ عضله استفاده میکنید


    هر انسان در طول روز به طور متوسط ۱۰ هزار قدم بر می دارد؛ که این رقم بزرگ نشان دهنده ی مسئولیت و وظیفه ی سنگینی ست که بر دوش این ۲۰۰ عضله قرار دارد؛ بنابراین نوبت بعد که پیاده روی شما پایان یافت به این فکر کنید که چقدر ورزش کرده اید و این عضلات چه وظیفه ی حساسی را برای شما انجام داده اند. مثل چرت زدن زیاد غیرمنطقی به نظر نمیرسد.





    ۵-عضلات نمیتوانند فشار وارد کنند


    آنها فقط میتوانند بکشند. وقتی چیزی بر روی بدن شما در حال فشار وارد کردن است، علت اصلی این احساس در واقع این است که عضله ی دیگری در حال کشیدن است. برای مثال، وقتی چیزی را با بازوهای خود فشار میدهید، در حقیقت این عضلات پشت بازوهای شما هستند که مشغول کشیدن آرنج شما هستند.







    ۶-میزان فیبرهای عضلانی انسان از تولد تا مرگ یکسان است



    فیبرهای عضلانی به صورت تصادفی و رندم در سراسر بدن رشد نمیکنند. این بدان معناست که مقدار فیبرهای عضلانی ما دقیقاً برابر با فیبرهای عضلانی بدن آرنولد شوارتزنگر است. این فیبرهای عضلانی با ورزش و تمرینات مرتب و منظم میتوانند ضخیمتر شوند مثل عضلات آرنولد شوارتزنگر. ورزش این عضلات را از یکدیگر جدا کرده و آنها را ضخیم تر خواهد کرد که این تغییرات در نهایت موجب بزرگتر و قویتر شدن عضلات میشود.





    ۷-زبان، قویترین ماهیچه یا عضله ی موجود در بدن انسان است


    لطفاً اشتباه برداشت نکنید، زبان نمیتواند یک ماشین را بکشد؛ اما زبان انسان به نسبت اندازه ی خود پرکارترین عضله ی بدن آدمی ست. در واقع زبان آدمی قدرت خود را با بلند کردن وزنه های سنگین به دست نیاورده بلکه با کارهایی از قبیل صحبت کردن، غذا خوردن و انجام تمام کارهایی که مربوط به دهان است توانسته رشد کند و به این قدرت خارق العاده دست یابد.





    ۸-بدن انسان برای لبخند زدن از ۱۷ عضله و برای اخم کردن از ۴۳ عضله استفاده میکند


    خوشبین بودن هیچ وقت به کسی صدمه نزده است! در واقع لبخند زدن خیلی راحتتر و ساده تر از اخم کردن است. آیا آگاهی از این مورد دلیل خوبی برای کنار گذاشتن اخم و جایگزین کردن آن با شادی و لبخند نیست؟





    ۹-وقتی بدنتان سرد میشود، عضلات شما به صورت غیر ارادی منقبض خواهند شد


    وقتی میلرزیم این مورد را بیشتر میتوانیم حس کنیم. انقباض عضلانی انرژی که بدن را گرم میکند را به بیرون ارسال میکند.





    ۱۰-تنها ماهیچه یا عضله ای که هیچوقت خسته نمیشود قلب است


    فقط یک لحظه در مورد آن فکر کنید، قلب هیچ موقع خسته نمیشود و هرگز دست از کار نمیکشد. قلب یک انسان متوسط به طور معمول بین ۶۰ تا ۱۰۰ بار در دقیقه می تپد. موقع خواب، ورزش، دوش گرفتن و در تمام موقعیت های دیگر. واقعاً خیلی خوب است که قلب انسان هیچوقت خسته نمیشود و ۲۴ ساعته برای زنده ماندن ما تلاش میکند.



  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان