خانه
4.68K

آشپز باشی

  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست

    سلام دوستان طرز تهیه یه سری غذاهارو میذارم.شما هم بزارین تا از هم ایده بگیریم

  • leftPublish
  • ۱۶:۱۵   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست

    طرز تهیه پیتزا رولی مواد اولیه برای 6 نفر: ادویه ایتالیایی 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای زرد 2/1 فنجان پنیر پروسس فیلا فیلا 6 برش خمیر پیتزا 3 عدد کالباس خشک گوشت گاو 100 گرم طرز تهیه: فر را از قبل در دمای 400 درجه گرم می کنیم. خمیر پیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد 45* 30 )، سپس به ترتیب برشهای پنیر ،کالباس گوشت و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر می چینیم ، خمیر را رول می کنیم. روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت 25 دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود سپس آن را به اندازه دلخواه برش می دهیم. به جای پنیر پروسس فیلا فیلا می توانید از پنیر موتزارلا یا هر پنیر دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید. در تهیه این پیتزا می توانید از انواع کالباس و سبزیجات که دوست دارید می توانید استفاده کنید نوش جان.

    آشپز باشی
  • ۱۶:۱۷   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست

    طرز تهیه سوفله مرغ و لوبیا (بسیار خوشمزه و شیک) مواد اولیه برای 16 نفر: نان (تورتیلا،لواش یا تافتون) به میزان لازم فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری نمک 1/8 قاشق چای خوری آبلیمو 4.5 قاشق چای خوری مرغ (مرغ کنتاکی خرد شده) مرغ 2 و 1/4 لیوان زیره 1/4 قاشق چای خوری پونه (خشک شده) 1 قاشق چای خوری سیر (رنده شده) سیر 1 قاشق چای خوری کنسرو لوبیا (بدون آب) 1 عدد (یا 1و نیم لیوان لوبیا پخته شده) روغن به میزان لازم فلفل دلمه ای (متوسط - خرد شده) 1 عدد فلفل قرمز (فلفل شیرین متوسط - خرد شده) 2 عدد پنیر پیتزا (رنده شده) به میزان لازم پیازچه (خرد شده) 1/4 لیوان گشنیز (خرد شده) 1/2 لیوان خامه ترش (یا پنیر پیتزا) 200 گرم طرز تهیه: ابتدا مرغ را با مواد دلخواه پخته و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.داخل تابه مقداری روغن گرم کرده و فلفل دلمه ای را ریز کنید و در روغن تفت دهید. فلفل قرمز را نیز اضافه کرده آن را کمی تفت دهید.سیر رنده شده،لوبیا پخته شده و همه مواد به جز پیازچه و گشنیز را به فلفل ها اضافه کرده و به خوبی تفت دهید و در انتها مرغ ریش شده را به آن اضافه کنید. نان را به شکل دلخواه برش داده و هر قطعه را داخل روغن سرخ کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و آن را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. ته و کناره های ظرف مقداری نان سرخ شده چیده و روی آن را از مواد پر کنید.روی مواد را با خامه ترش و پنیر پیتزا (یا فقط پنیر پیتزا) پوشانده و گشنیز و پیازچه ساطوری شده بریزید .(میتوانید لایه لایه این کار را انجام دهید یا فقط در یک لایه) سپس به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید . نکات: 1. میتوانید لوبیا پخته را حذف کرده و به جای آن از ذرت پخته شده استفاده کنید. 2. در صورت تمایل مرغ را سرخ کرده یا کبابی کنید. 3. مواد غذا را میتوانید با هر نوع ماده دلخواه (مثل زیتون،ژامبون،گوشت و ...) جا به جا کنید. نوش جان

    آشپز باشی

  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست

    طرز تهیه بادمجان لقمه ای غذایی دلچسب برای همه مواد اولیه : ماست به میزان لازم رب گوجه فرنگی به مقدار لازم بادمجان بادمجان شش عدد جعفری خرده شده مقداری پیاز پیاز یک عدد گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم سیر و ادویه و نمک بسته به ذائقه بادمجان یکی از غذاهایی است که معمولا طعم آن را همه ی ما دوست داریم می توانید این بار در مهمانی خود به جای درست کردن خورشت بادمجان ، بادمجان لقمه ای درست کنید. طرز تهیه: برای طبخ اول بادمجانها را پوست کنده و ورقه ورقه میکنیم، سپس نمک زده و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را می افزاییم. بادمجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. بادمجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار داده از مواد گوشتی، وسط بعلاوه قرار میدهیم و به صورت بقچه می پیچیم و با ماست تزئین می کنیم. نکته: بهتر است از بادمجانهای کشیده و لاغر استفاده کنید.

    آشپز باشی
  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست
    آشپز باشی
  • ۱۶:۲۳   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست

    طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه مواد اولیه : نمک و فلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع ۱/۴ فنجان پیاز بنفش (خوردشده) 1عدد رب گوجه فرنگی 1 ق غ سیر (خوردشده) 2 سر گوشت چرخ کرده 450 گرم هویج ریز (خوردشده) ۱/۲ فنجان زیتون سیاه (خوردشده) ۱/۳ فنجان کشمش ۱/۳ فنجان تخم مرغ آب پز (خوردشده) ۲ عدد جعفری (خوردشده) ۲ ق غ برنج 3 پیمانه نخودسبز و ذرت پخته به میزان دلخواه طرز تهیه: برنج رو با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز, فلفل دلمه ای رنگی خوردشده می پزیم.پیاز رو در روغن سرخ میکنیم .وقتی شفاف شد سیر رو اضافه می کنیم و تفت میدیم. گوشت چرخ کرده رو اضافه و سرخ می کنیم. رب رو اضافه می کنیم. کمی آب میریزیم و هویج رو اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می پزیم.کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری رو اضافه کنیم.و حرارت رو خاموش می کنیم. برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته رو کف یک کاسه گود می ریزیم.با قاشق سطحشو صاف می کنیم. بعد یک لایه مخلوط گوشت روش میریزیم .دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.یک ظرف روی کاسه میذاریم و پلوی سه لایه رو توی ظرف برمیگردونیم. میتونیم همه غذا رو یکجا یا پرس پرس در کاسه های کوچیک سرو کنیم. نوش جان.

    آشپز باشی
  • leftPublish
  • ۲۱:۲۶   ۱۳۹۴/۸/۱۰
    avatar
    surna
    کاربر فعال|147 |218 پست
    آشپز باشی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان