خانه
1.12K

آموزش طرز تهیه سوپ شیر خانگی خوشمزه

  • ۱۹:۴۶   ۱۳۹۷/۸/۱۲
    avatar
    کاربر جديد|10 |76 پست
    طرز تهیه سوپ شیر با جو پرک و خامه و قرچ ، دستور پخت سوپ شیر و سفید ساده برای کودک ، مواد لازم سوپ سفید ، soup-shir
    دستور پخت سوپ شیر با خامه

    مواد لازم سوپ شیر
    جو پرک 100 گرم
    شیر یک لیتر
    هویج متوسط 1 عدد
    سینه مرغ 1 عدد
    آب مرغ 2 لیوان
    کره 50 گرم
    خامه 100 میلی لیتر
    آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
    جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
    نمک به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم

    مراحل تهیه سوپ شیر با جو پرک

    ابتدا جو را در آب خیس می کنیم تا کمی نرم شود و بعد از نرم شدن آن را آبکش می کنیم و در یک قابلمه همراه دو لیوان آب به مدت 20 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد. هویچ را با توجه به سلیقه خود با رنده به صورت متوسط رنده کنید و یا اینکه به صورتی نگینی خرد می کنیم و بعد از اینکه جو پخت همراه آب مرغ به قابلمه جو اضافه می کنیم.

    بعد از اینکه جو پخت آب مرغ را به همراه هویچ که از قبل به صورت نگینی خرد کرده ایم به قابلمه اضافه می کنیم. سپس مرغ را همراه یک عدد پیاز خرده شده و کمی زردچوبه و نمک روی حرارت ملایم قرار میدهیم و 1 لیوان آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بپزد.

    در این مدت زمان کره را در یک تابه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب شود سپس آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن تغییر کند. بعد از آن شیر را کم کم به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود باید آنقدر هم بزنیم که سس غلیط و یکدست درست شود.

    در این مرحله مرغ پخته شده را ریش ریش می کنیم و به همراه سس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس خامه را به همراه نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد به صورت یکدست ترکیب شوند و اجازه می دهیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. البته به صورت مرتب سوپ را هم می زنیم تا ته نگیرد. (توجه کنید اگر احساس می کنید سوپ شیر شما سفت شده می توانید کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید.)

    پس از اینکه سوپ شیر یا همون سوپ سفید شما کاملا پخت و جا افتاد آن را در ظرفی که مخصوص سرو آماده کرده ایم می کشیم و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین می کنیم و سپس سرو می کنیم.

    ویرایش شده توسط فرزانه امیری در تاریخ ۱۲/۸/۱۳۹۷   ۱۹:۴۷
  • leftPublish
  • ۱۹:۵۸   ۱۳۹۷/۸/۱۲
    avatar
    Dimound
    کاربر فعال|1630 |662 پست
    فوت کوزه گری اش روهم بگو
    میدونی که هر غذایی یه فوتی داره
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان