خانه
18.5K

انواع پاستا

  • ۱۶:۱۹   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    تو این تاپیک طرز تهیه انواع پاستا رو میزارم ، دوستان گلم همکاری کنید

    19

  • leftPublish
  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    لازانيا

    براي سس گوشت :

    گوشت چرخ كرده : ٢٠٠ گرم

    پياز كوچك : ١ عدد

    فلفل دلمه اي خرد شده : ١/٣ پيمانه

    قارچ خرد شده : ١ پيمانه

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ،رب،ادويه ، آويشن ، پودر سير

    پنير پيتزا : به ميزان لازم 

    گوشت و پياز رو با هم تفت ميديم ، بعد رب رو اضافه مي كنيم و به ترتيب همه ادويه جات رو ...كمي آبجوش ميريزيم تا گوشت بپزه ، فقط اين سس بايد از حالت عادي رقيق تر باشه ، يعني آبكي باشه تا ورقه هاي لازانيا خوب پخته بشن ...

    براي سس سفيد :

    ٢ قاشق غذاخوري آردو توي كمي كره تفت ميديم و بعد ١و ١/٢ ليوان شيرو كم كم اضافه مي كنيم ، كمي نمك ، فلفل و ١/٤ ق چاي خوري جوز هندي رنده شده مي ريزيم ....و انقدر هم مي زنيم تا غليظ بشه .....

    توي يك ظرف كه كفشو چرب كرديم ، ورقه هاي خشك لازانيارو مي چينيم ، از سس گوشت مي ريزيم ، طوري كه تمام ورقه هارو بپوشونه ، دوباره همين كارو تكرار مي كنيم لايه آخر گوشت ميريزيم ، روشو با سس سفيد مي پوشونيم و بعد پنير پيتزا مي پاشيم ...

    در فر ٢٠٠ درجه به مدت نيم ساعت مي ذاريم ...خيالتون راحت ورقه ها كاملا مي پزن و نرم ميشن

    انواع پاستا

  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    فتوچيني با سس گوشت

    من گوشت رو با پياز تفت دادم ، سپس رب گوجه ،نمك و ادويه مخلوط اضافه كردم و بازم به سرخ كردن ادامه دادم . بعد كمي آب جوش اضافه كردم و گذاشتم تا بپزه و غليظ بشه ، اواخر پخت هم ذرت پخته شده رو ريختم ... معمولا به سس ماكاروني قارچ هم اضافه مي كنم كه امشب اينكارو نكردم ...

    ادويه مخلوطي كه من براي گوشت چرخ كرده استفاده مي كنم شامل : فلفل قرمز ، زردچوبه ، كمي زنجبيل ، كمي پودر خردل ، كمي تخم گشنيز كوبيده و كمي هم كاري هستش ....ميزان ادويه هاي خيلي معطر بايد كمتر باشه تا مزه غالبي نداشته باشن .....

    فتو چيني هارو آبكش كردم و موقع سرو با گوشت مخلوط كردم ...من دوست دارم انواع ماكاروني و پاستا رو دم بزنم و ته ديگ سيب زميني هم داشته باشه ولي خوب امشب اين مدلي سفارش داده شد

    انواع پاستا

  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    اسپاگتی با میت بال و سس گوجه فرنگی

    برای تهیه این اسپاگتی احتیاج به یک بسته اسپاگتی بلند دارید که آن را با نمک و کمی روغن پخته و آبکش کنید

    تهیه سس گوجه فرنگی

    سیر رنده شده 3 تا 4 حبه را در روغن زیتون تف داده و بعد گوجه فرنگی 5 عدد/شکر یک ق چ/نمک/فلفل/سرکه یک ق غ/رب گوجه فرنگی یک ق غ/از اون فلفل دلمه های کبابی 2 تکه/فلفل دلمه قرمز خام نصف یک عدد/سبزی معطر مثل برگ کرفس یا ریحان یا آویشن و غیره مقداری/سرکه بالزامیک یک ق غ//فلف قرمز چیلی کمی/همه این مواد را در دستگاه غذاساز یا فودپروسسور رخته و میکس کنید و داخل سیر و روغن ریخته بگذارید به حدی بجوشد تا آب اضافی آن بخار شود این سس را درانواع غذا ها و پاستاها و پیتزا میتوانید استفادکنید

    برای تهیه میت بال 

    گوشت چرخ کرده 300 گرم بلغور ریز نصف پیمانه /پیاز رنده شده یک عدد کوچک/پودر آویشن یا هر سبزی معطر بدلخواه مقداری/نمک و فلفل/یک عدد زرده تخم مرغ

    تمامی مواد را مخلوط کرده ورز دهید و بصورت کوفته های کوچک درآورده و در مقداری دروغن زیتون تف داده و با حرارت کم میگذاریم تا کمی بپزد

    برای سرو اسپاگتی مقداری سس در بشقاب ریخته یک دسته کوچک از اسپاگتی های پخته را برداشته و به کمک چنگال به شکل حلقه درآورده و وسط سس قرار داده و بعد وسط آن را با تعدادی میتبال و آویشن و نعنای تازه تزیین کرده و هنکام خوردن میتونید پنیر پارمزان روی آن رنده کنید

    انواع پاستا

  • ۱۶:۳۶   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    اسپاگتي با سس قارچ و خامه

    ١/٢ سينه مرغ رو با يك پياز كوچولو و يك حبه سير تفت دادم ، نمك و فلفل اضافه كردم ، سپس حدود ١ پيمانه قارچ خرد شده روي مخلوط ريخته و دوباره تفت دادم ....وقتي مواد كمي پختن ، نصف پيمانه ذرت و حدود ٣ قاشق غذاخوري خامه اضافه كردم و روي حرارت ملايم اجازه دادم تا بپزه و اگر آبي داره كشيده بشه ...

    اسپاگتي رو آبكش كردم و موقع سرو از سس روش ريختم ....

    در انتها هم از كمي پنير پارمسان ، زيتون و جعفري براي تزيين استفاده كردم 

    انواع پاستا

  • ۱۶:۳۸   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    نودل با تن ماهي

    نودل به دليل پخت راحتش ، براي غذاهاي فوري خيلي مناسبه ، معمولا بچه ها هم خيلي دوست دارن ....

    مقداري نخود فرنگي رو آب پز كردم ...بعد از اينكه كنسرو ماهي تن و ذزت رو ٢٠ دقيقه جوشوندم ، هر سه رو با هم مخلوط كردم ...

    نودل هارو آبكش كردم و به همراه ادويه اي كه توي بسته بنديشون دارن توي كمي روغن زيتون تفت دادم ، بعد هم به همراه مخلوط تن و سبزيجات سرو كردم

    انواع پاستا

  • leftPublish
  • ۱۶:۴۰   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاستا با سس سبزيجات و خامه

    براي سس اين پاستا ، مقداري قارچ ورقه شده رو تفت دادم ، كمي ذرت پخته (‌كنسروي ) ، كمي فلفل دلمه اي رنگي خردشده و مقداري هم كلم بروكلي به قارچ ها اضافه كردم ، نمك ، فلفل و آويشن ريختم ، وقتي با هم تفت خوردن ، مقداري خامه اضافه كردم و گذاشتم چند جوش بزنه و غليظ بشه ....

    پاستارو آبكش كردم و با سس مخلوط كردم ، موقع سرو ، روي غذا پنير پارمسان ريختم 

    انواع پاستا

  • ۱۶:۵۱   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاستاي بادمجان

    بادمجان هارو بعد از شستن به صورت راه راه پوست مي گيريم ، بعد به ورقه هاي تقريبا نازك برش ميديم ، بعداز گزفتن تلخيشون سرخ مي كنيم ، البته بهتره فقط يك طرف بادمجان هارو سرخ كنين....

    مايه گوشتي رو هم مثل همه مايه هاي پاستا و ماكاروني بر اساس سليقه آماده مي كنيم فقط كاملا بدون آب باشه ...

    سپس پاستارو آبكش مي كنيم و با سس گوشت مخلوط مي كنيم ...

    بعد كف قابلمه روعن مي ريزيم ( بهتره از قابلمه كوچك استفاده بشه ) ، بادمجان هارو ار طرفي كه سرخ نشده طوري مي چينيم كه كف و ديواره هاي قابلمه رو بپوشونه ، بعد مايه گوشتي رو مي ريزيم يه كمي مواد رو با پشت كفگير فشار ميديم تا متراكم بشه ، اگر اندازه اي ورقه بادمجان بلند بود ، ادامه شو روي پاستاي مخلوط شده برمي گردونيم ، من يه بشقاب كوچولو هم روشون گذاشتم تا باز نشه ، بعد ميذاريم تا دم بكشه

    انواع پاستا

  • ۱۶:۵۲   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاستا با كوفته پنيري

    گوشت چرخ كرده: ٤٠٠ گرم

    تخم مرغ : ١ عدد

    پنير پارمسان رنده شده : ١٠٠ گرم

    نمك ، فلفل 

    پياز رنده شده : ١ عدد

    ريحان و جعفري خرد شده : ١/٤ پيمانه 

    آرد : به مقدار لازم

    رب : ٢ قاشق عذاخوري

    گوجه فرنگي خرد شده : ٣ عدد

    فلفل دلمه اي : ١ عدد

    پاستا : ٤٠٠ گرم 

    گوشت ، تخم مرغ ، نمك ، فلفل ، پنير ، پياز ، جعفري و ريحان رو مخلوط مي كنيم و ورز ميديم ...به شكل كوفته هاي كوچك درمياريم ، در مقداري آرد مي غلتونيم و در روغن سرخ مي كنيم ....

    رب ، گوجه و فلفل رو با هم تفت ميديم و با كوفته ها مخلوط مي كنيم و در ظرف در بسته ١٥ دقيقه مي پزيم ....

    پاستارو آبكش مي كنيم و با مخلوط كوفته ها سرو مي كنيم 

    انواع پاستا

  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    لازانياي لقمه اي

    براي مايه گوشت:

    حدود ٢٠٠ گرم گوشت چرخ كرده رو با يك پياز ريز شده تفت دادم...

    نمك و فلفل ، زردچوبه ، پودر سير، ادويه لازانيا . كمي رب گوجه رو اضافه كردم ،بازم كمي تفت دادم، بعد حدود يك استكان آبجوش ريختم تا گوشت با حرارت كم بپزه...در انتها يك پيمانه قارچ خرد شده و كمي فلفل دلمه اي رو اضافه كردم و بعد از ٥ دقيقه از روي حرارت برداشتم....

    براي سس سفيد: يك قاشق غذاخوري آرد سفيد رو توي كمي كره تفت دادم و بعد يك ليوان شير كمي نمك ، فلفل و جوز هندي اضافه كردم و مرتب هم زدم تا غليظ بشه ...

    ورقه هاي لازانيارو آبكش كردم ، و تك تك داخل هر كدومو با مايه گوشتي پر كردم و رول كردم، داخل ظرف چرب شده چيدم و روي هر كدوم كمي سس سفيد ريختم و پنير پيتزاي رنده شده پاشيدم

    ٢٠٠ درجه به مدت نيم ساعت

    انواع پاستا

  • ۱۶:۵۶   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ماكاروني قالبي با ته ديگ سيب زميني و كنجد

    ماكاروني رو با مواد هميشگي درست كردم ، يعني گوشت چرخ كرده با ادويه جات و پياز ، قارچ ، ذرت و فلفل دلمه اي ....بعد هم براي ته ديگش از مخلوط سيب زميني خام رنده شده و كنجد استفاده كردم ،به اين صورت كه سيب زميني هارو رنده كردم ، با نمك و كنجد خوب مخلوط كردم ، بعد از اينكه روغن داغ شد ، مخلوط رو كف قابلمه ريختم و با پشت كفگير خوب پرس كردم و بعد بقيه مواد رو روش ريختم 

    انواع پاستا

  • leftPublish
  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    نودل با سبزيجات

    سبزيجات شامل كدوي خلال شده ، فلفل دلمه اي ، فارچ ، ذرت ، نخودفرنگي و كلم بروكلي ....

    سبزيجات ، نمك ، فلفل و پودر سير رو كمي با روغن زيتون تفت دادم ، نودل رو آبكش كردم و در نهايت همه رو با هم مخلوط كردم 

    انواع پاستا

  • ۱۷:۰۱   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاستا پنه - با سس پستو 

    ۳ لیوان پر ریحان، ۳ حبهٔ بزرگ سیر، ۱/۳ لیوان روغن زیتون بکر، ۱/۳ 

    لیوان پنیر پارمیسان تازهٔ رنده شده، ۱/۳ لیوان گردو، ۱ لیوان زیتون خرد 

    شده، ۱ لیوان گوجه فرنگی خرد شده یا نوع ریز. ۱ پوند یا نیم کیلو پاستا از 

    نوع پننه (Penne)، و کمی‌ نمک و فلفل.

    برای سوس پستو:

    ریحان، و سیر را در مخلوط کن یا بلندر ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم بعد 

    گردو‌ها را اضافه کرد و به مخلوط کردن ادامه میدهیم. روغن زیتون را تدریجاً

    در حین این که مخلوط کن می‌چرخه در داخل مواد ریخته. وقتی‌ سوس خوب نرم شد

    آن رو در کاسه ی ریخته و با پنیر و نمک و فلفل خوب مخلوط می‌کنیم.

    پاستا را طبق دستور پاکت پخته یا آنهارا با مقداری آب و کمی‌ نمک کاملاً پخته و آبکش می‌کنیم.

    در ظرفی پاستا و سوس پستو رو اضافه کرده و خوب باهم دیگه آغشته می‌کنیم. سپس روی آنها زیتون و گوجه فرنگی‌ها رو می‌ریزیم.

    اگر دوست داشتین میتونین به این غذا سینه مرغ پخته شده رو به اندازه‌های

    کوچک بریده و بهش اضافه کنین. 

    این سوس را با انواع ماکارونی یا پاستا 

    میتونین تهیه کنین. من معمولان فلفل سیاه تازه موقع سرو کردن روی این نوع 

    غذا خرد می‌کنم

    انواع پاستا

  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    فتوچينى با فيله مرغ

    فتو چينى به نوعى از پاستا اطلاق ميشه كه به صورت نوارى و پهن ميباشد، و خوشبختانه چند سالى است كه در ايران هم توليد ميشود. اين نوع از پاستا را ميتوانيد به صورتهاى مختلفى طبخ كنيد ، در اينجا فتوچينى با فيله مرغ و قارچ را فرا ميگيريد كه بسيار خوشمزه و مفيد است .

    مواد لازم :

    پاستاى فتو چينى و يا آشيانه             ١ بسته ٥٠٠ گرمى

    فيله مرغ.        ٣٥٠ گرم 

    قارچ.          ٤٠٠ گرم 

    كره.           ٥٠ گرم

    آرد سفيد.        ١ ق غ 

    شير.        ٣/٤ پيمانه 

    پياز.            ١ عدد متوسط

    ادويه شامل فلفل قرمز و سياه ، آويشن، پودر سير، پودر تخم گشنيز، زنجبيل ، جوز هندى و نمك.       به ميزان لازم 

    خامه.         ١٠٠ گرم 

    روغن.          ٤ ق غ

    ترخون خشك يا تازه.       ٢ ق غ 

    روغن زيتون.       ٣ ق غ 

    طرز تهيه :

    ابتدا سس پاستا را آماده كنيد ، به اين ترتيب كه در تابه اى پياز خلالى را با كره و دو ق روغن تفت دهيد ، فيله هاى مرغ را خلالى خرد كرده و با پياز تفت دهيد قارچ ورقه شده و ادويه ها را اضافه كنيد و مواد را خوب تفت دهيد تا آب اضافى آن گرفته شود .

    سپس آرد را روى مواد بپاشيد و تفت دهيد شير را آرام آرام به مواد اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا به خورد مواد برود بگذاريد يكى دو جوش بزند تا سس كاملا غليظ شود ، ترخان خشك و يا تازه را اضافه كنيد ،  خامه را هم به سس اضافه كنيد سس شما آماده است .

    @ashpazima🌺🌺🌺

    پاستا را با مقدارى آب و كمى نمك و دو ق روغن بجوشانيد تا كاملا پخته شود سپس آبكش كرده و نشاسته اضافى آنرا با آب ولرم بگيريد ، فتو چينى ها را در ظرفى ريخته و با روغن زيتون آغشته كنيد و سس آماده شده را داغ روى آنها بريزيد .

    نوش جان 

    انواع پاستا

  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۵/۶/۷
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    پاستا صدفی پر كرده با پنیر .....

    انواع پاستا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۳۴
  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۵/۷/۷
    avatar
    shigeru
    کاربر جديد|1

    این هم یه اسپاگتی فوق العاده خوشمزه. امتحان ضرر نداره:

    دستور به همراه مراحل تهیه را از سایت زیر برداشتم:

    انواع پاستا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۳۴
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان