خانه
1.16K

این بیماری ها بیشتر به سراغ "زنان مجرد" می رود!

  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۵/۴/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
     کارشناسان اعتقاد دارند زنانی که زندگی خانوادگی آنها دچار مشکل شده است و طلاق گرفته اند یا همسر خود را از دست داده اند و حال به عنوان یک مادر مجرد مجبور به نگهداری از کودکان هستند با افزایش 40 درصدی سکته قلبی و 74 درصدی سکته مغزی به نسبت سایر زنان که با همسر خود زندگی می کنند مواجه هستند.
    متخصصان علت این مسئله را فشار مضاعف روحی و جسمی به مادر برای نگهداری از کودکان عنوان کرده اند که  می تواند به شدت بر سلامتی آن ها اثر منفی گذاشته و سبب مرگ زودرس شود.
    کارشناسان دانشگاه روتردام هلند این نتایج را با تحقیق بر روی بیش از 11 هزار زن بدون همسر دارای فرزند در اتحادیه اروپا بدست آورده اند.
    انجام وظایف مادرانه، کار در خارج از خانه، رفت و روب منزل و پرکردن خلاء نبودن پدر می تواند فشاری مضاعف به زنان بویژه در سنین میانسالی وارد کند و آنها را با خطر عدم رسیدگی به سلامت فردی و ابتلا به انواع بیماری های مزمن واگیر و غیر واگیر  مواجه کند.
    براین اساس متخصصان به زوج ها توصیه می کنند چنانچه صاحب اولاد هستند بر سر مسائل کوچک که قابل حل و فصل است زندگی خانوادگی خود را خراب نکنند زیرا رشد و تربیت کودک به تنهایی توسط هریک از  والدین می تواند بسیار سخت باشد.
    در عین حال زنانی که به دلایل مختلف بدون شوهر هستند و شرایط ازدواج را ندارند باید توجه خاصی به حفظ سلامت خود داشته باشند و باید از کمک سایر اعضای خانواده برای تقسیم وظایف بهره مند شوند.
  • leftPublish
  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۵/۴/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    بیماری کشنده ای که به سراغ زنان می رود

    بانوان/ بیماری کشنده ای که به سراغ زنان می رود

    متخصص غدد گفت: یکی از مشکلات کبدچرب این است که نشانه خاصی ندارد و فقط با انجام آزمایش مشخص می‌شود.این بیماری در هر سنی دیده می ‌شود، اما بیشترین شیوع آن بین ۶۰- ۴۰ سالگی است.

    عباس حکمت‌دوست گفت: منظور از کبد چرب، رسوب چربی است که بیشتر چربی‌های خنثی مثل تری گلیسیرید است.طبق آمار، مشخص شده مرحله اول این بیماری در 30 درصد و مرحله دوم آن در حدود 10 درصد جمعیت ایران شیوع دارد.

    وی ادامه داد: متأسفانه یکی از مشکلات کبدچرب این است که نشانه خاصی ندارد و فقط با انجام آزمایش یا سونوگرافی و فایبرواسکن می‌توان این بیماری را تشخیص داد.البته برخی علائم می تواند خستگی و درد در ناحیه بالا و سمت راست شکم باشد.

    این متخصص غدد در مورد افراد در معرض خطر تصریح کرد: کسانی که عوامل خطر پیدایش این بیماری را دارند، مثل افراد چاق، مبتلایان به دیابت و افرادی که چربی خون بالا دارند و افراد بی ‌تحرک در معرض ابتلا قرار دارند.

    حکمت دوست گفت: افرادی که به چاقی مبتلا هستند با کمی کاهش وزن می توانند بیماری خود را بهبود دهند. مطالعه‌های مختلف نشان داده‌ اگر این افراد 5 تا 10 درصد وزنشان را کاهش دهند، آنزیم‌های کبدی به حد طبیعی باز می‌گردد.

    وی ادامه داد: مصرف بعضی داروها نیز می ‌تواند باعث رسوب چربی در کبد شود در این زمینه می ‌توان به داروهای استروئیدی، ویتامین A و آسپیرین اشاره کرد.

    وی افزود: البته کاهش سریع وزن در افرادی که در گذشته به چاقی مبتلا بوده‌‌‌اند، می‌ تواند این عارضه را در پی داشته باشد.در کسانی که سوء تغذیه دارند یا چاقی مفرط دارند، نیز کبد چرب دیده می ‌شود.

    این متخصص غدد ادامه داد: بیماری کبد چرب در هر سنی دیده می ‌شود، اما بیشترین شیوع آن بین 60- 40 سالگی است. این بیماری در زنان شایع‌تر است.

    وی افزود: مبتلایان به کبدچرب باید 6 وعده غذایی داشته باشند و در هر وعده میزان کالری دریافتی شان محدود باشد.این بیماران از مصرف غذاهای فریز شده و یخ زده، ترشی، ماست پرچرب، سس، نمک زیاد، غذاهای فست فود، انواع شیرینی ها، پیتزا، انواع سرخ کردنی ها مانند سیر داغ، پیاز داغ، چیپس، پفک، غذاهای چرب و نوشابه های گازدار پرهیز کنند.

    حکمت دوست گفت: این افراد در معرض خطر و بیماران بهتر است از میوه های تازه، سبزیجات مختلف به ویژه کاهو، خیار، هویج و غذاهای سالم و طبیعی استفاده کنند.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان