خانه
1.44K

تأثیر شیر بر سلامت قلب و عروق

  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۴/۳/۲۸
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|4418 |3052 پست

    سلامت قلب و عروق با مصرف شیر


    Millard یک واکنش شیمیایی بین اسیدهای آمینه است که باعث کاهش قند می‌شود. لیپوپروتئین ها، باعث کاهش تولید یا LDL و سطح کلسترول و تری گیلیسیرید در موش ها شده است.



    با توجه یک تحقیق جدید، پروتئین شیری که در غذاهای به طبیعی به صورت تخمیر وجود دارد می‌تواند سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد.



    محققان دریافتند که پروتئین شیر که در غذاها به طور طبیعی وجود دارد و می‌تواند سلامت قلب و عروق افراد را بهبود ببخشد.



    با توجه به مطالعه‌ی انجام شده در دانشگاه کره و دانشگاه ملی چونبوک در کره جنوبی، در غذاهای آماده‌ ای که با استفاده از واکنشMillard انجام می‌شود.



    Millard یک واکنش شیمیایی بین اسیدهای آمینه است که باعث کاهش قند می‌شود. لیپوپروتئین ها، باعث کاهش تولید یا LDL و سطح کلسترول و تری گیلیسیرید در موش ها شده است.



    بر اساس این مطالعه، واکنش‌ Millard که در آزمایشگاه با اسید لاکتیک ایجاد شده ممکن است در نتیجه یک مکانیسم دفاعی باشد که باعث می‌شود آنتی اکسیدان ها تنظیم سنتز کلسترول و سوخت و ساز را ارتقا بخشند.



    بر اساس این تحقیق،‌ ترکیبات ایجاد شده Millard این واکنش‌ها نشان می‌دهد که سدیم و CMRP با تخمیر توسط لاکتوباسیلیوس می تواند از بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری می‌کند.

    این مطالعات در مجله علوم لبنیات منتشر شده‌ است. 


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان