خانه
2.75K

در مصرف ماهی تیلاپیا احتیاط کنید

  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۳/۴/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    «تیلاپیا» از گونه آبزیانی است که در سبد غذایی آمریکایی‌ها جایگاه خاصی پیدا کرده و پس از میگو، ماهی آزاد و ماهی تُن، رتبه چهارم را در بین طرفداران غذاهای دریایی دارد.

    این گونه ماهی که به راحتی پرورش داده می‌شود و قیمت آن نیز بالا نیست اگرچه به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا 3 برای بدن خواصی دارد اما از سوی دیگر حاوی مقادیر زیادی اسید چرب امگا 6 است که مقدار زیاد آن در بدن می‌تواند بدن را مستعد التهاب کند. این نوع چربی اگرچه به کاهش فشارخون و کلسترول کمک می‌کند اما از سوی دیگر نیز مصرف زیاد آن خطر لختگی خون، آرتریت و بیماری التهاب روده را افزایش می‌دهد به نحوی که در برخی مطالعات آمده مصرف ماهی تیلاپیا حتی از خوردن گوشت خوک نمک‌سودشده نیز بدتر است. در سال 2008 میلادی گروهی از متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه «ویک‌فارست» نتیجه مطالعه‌ای را منتشر کردند که در آن به مقایسه سطح اسیدهای چرب در میان انواع ماهی‌ها پرداخته شده بود.

    در مصرف ماهی تیلاپیا احتیاط کنید

    در این بررسی مشخص شد که میزان اسید چرب امگا 3 در ماهی تیلاپیا نسبت به برخی دیگر از ماهی‌ها همچون ماهی آزاد پایین‌تر است. اسید چرب امگا 3 با دارا بودن خاصیت ضدالتهابی نقش قابل توجهی در رشد مغز و بهبود عملکرد قدرت شناختی آن بازی می‌کند و همچنین ممکن است از بروز بیماری‌هایی از قبیل دیابت و آلزایمر پیشگیری کند. همچنین در این بررسی آمده است ماهی تیلاپیای پرورشی حاوی سطح بالایی از اسید «آراشیدونیک»، نوعی اسید چرب امگا 6 است. این نوع اسید چرب در حالی که برای بهبود وضعیت بافت‌های آسیب‌دیده بدن ضرورت دارد مصرف زیاد آن با بروز اختلال‌های مغزی همچون آلزایمر و التهاب وخیم مرتبط است. پزشکان برای مصرف گوشت ماهی به افراد توصیه می‌کنند از انواع مختلف ماهی‌ها که حاوی سطح بالایی از امگا 3 هستند و از بروز التهاب در بدن جلوگیری می‌کند، مصرف کنند.

    به گزارش شبکه خبری فاکس نیوز، با این وجود ماهی تیلاپیا از دیگر انواع غذاهای دریایی شناخته شده همچون خرچنگ، دولفین‌ ماهی و گالیت معمولی مقدار بیشتری امگا 3 دارد و میزان چربی در این گونه ماهی بسیار پایین است.

    منبع: سلامت نیوز
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۱۶/۴/۱۳۹۳   ۱۳:۰۲
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۳/۴/۱۷
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    منکه تا بحال نخوردم ای ماهی رو....
  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۳/۴/۱۷
    avatar
    naziii khanoom
    دو ستاره ⋆⋆|4494 |2538 پست
    ما همیشه ازین نوع ماهی استفاده میکنیم خیلی خوشمزه هستش واقعا عالیه
    مرسی نانایی جون از اطلاعات خوبت
  • ۱۵:۵۳   ۱۳۹۳/۴/۱۷
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    مصرف زياد يعني چقدر؟!!!
    من هفته اي يا دوهفته اي يكبار درست ميكنم يني زياده؟!
  • ۱۶:۰۸   ۱۳۹۳/۴/۱۷
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    ما بیشتر ماهی سفید و کفال وکپور دریارو و قزل الا رو گاهی میخوریم اما بیشتر دریارو دوست داریم
  • ۰۹:۱۵   ۱۳۹۳/۴/۱۸
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    اصلاً نمیدونستم بعد از قزل آلا که سروره این تیلاپیا هم مصرفش توی خونه ما عادیه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان