خانه
600

در مورد آستیگماتیسم و روش های قطعی درمان آن چه می دانید؟

  • ۱۷:۵۸   ۱۳۹۹/۱/۲۸
    avatar
    کاربر جديد|1 |10 پست

    آستیگماتیسم چیست؟

    آستیگماتیسم Astigmatism یکی از بیماری ها و اختلالات معمولی و متداول چشمی است که در اثر بروز آن فرد مبتلا دچار ناواضحی یا انحراف در دید می شود . این بیماری یکی از عیوب انکساری است و معمولا در بیشتر افراد عینکی درجات مختلفی از این بیماری دیده می شود .در واقع در اثر آستیگمات بودن چشم ،کره چشم به اندازه کافی گرد و مدور نبوده و در اثر آن فرد محیط و اشیا پیرامون خود را به صورت تار و یا موج دار می بیند و در واقع توجه چشم در دیدن اجسام و مناظر مختلف، بیشتر به یک بخش معطوف شده و فرد نمی تواند همانند یک فرد دارای بینایی کامل همه چیز را به صورت واضح و دقیق مشاهده نماید.


    انواع آستیگماتیسم

    انواع آستیگماتیسم شامل دو نوع منظم و نامنظم می باشد که هر کدام به علت مختلفی ایجاد می شوند:

    1. آستیگمات منظم  در اثر انحنای قرنیه در یک جهت ایجاد می شود در این حالت انحنای قرنیه در یک جهت بیشتر از جهت دیگر بوده و به همین دلیل این نوع از آستیگمات چشم رایج تر از نوع بعدی می باشد.
    2. آستیگمات نامنظم :در اثر بروز این حالت انحنای قرنیه در سراسر سطح چشم یکسان نبوده و علاوه بر این که قرنیه در جهت هاي مختلف انحنا دارد شيب انحناي قرنيه شدیدتر می باشد .

    آستیگماتیسم به چه علت ایجاد می شود؟

    تاکنون دلیل مشخصی برای آستیگمات بودن چشم پیدا نشده است اما بر اساس تحقیقات و ارزیابی های صورت گرفته علل ژنتیکی ، بیماری های چشمی ،آسیب دیدن چشم و جراحی از مهم ترین علت ابتلا به آستیگماتیسم در افراد مختلف شناخته شده و مورد تایید پزشکان قرار گرفته است.


    علایم ابتلا به آستیگماتیسم

    اصلی ترین علامت ابتلا به آستیگمات چشم تاری دید بیان شده است که در کنار این علامت موارد دیگری نیز به عنوان شایع ترین علایم ابتلا به آستیگماتیسم شناخته شده است که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم:

    1. دوبینی
    2. تار دیدن نوشته های ریز
    3. دشواری در امر مطالعه
    4. دشواری در مشاهده اجسام دور و نزدیک
    5. خستگی بیش از حد چشم ها
    6. سردرد 
    7. فشار آمدن به چشم ها

    ادامه این مقاله بسیار مفید و کاربردی را به همراه اطلاع از روش های تشخیص و درمان قطعی این اختلال چشمی می توانید در لینک منبع این مقاله دنبال بفرمایید .

    لینک منبع برای ادامه مطالعه این مقاله:

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۲۰/۲/۱۳۹۹   ۱۲:۰۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان