خانه
521

در مورد لکنت زبان و روش های درمان آن چه می دانید؟

  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۸/۱۰/۲۹
    avatar
    کاربر جديد|5

    یکی از اختلالات شایع گفتاری در کودکان عارضه ای به نام لکنت زبان می باشد که در ادامه می توانید بیشتر با آن آشنا شده و علایم،علت بروز آن و روش های درمان آن را بشناسید .

    لکنت زبان چیست؟

    لکنت زبان نوعی اختلال گفتاری است که جزو اختلالات عصبی رشدی دسته بندی می شود و فرد مبتلا به این عارضه در سخن گفتن معمولی دچار مشکل بوده و با بیان کلمات به شکل تکرار یا کشیدن حروف اول، بیان پر فشار بخش اول کلمه توقف کامل کلمه یا حذف تلفظ کلمه نمودار می شود  . در واقع فرد مبتلا به این اختلال برخی آواها را کشیده تر از سایرین تلفط نموده و خروجی کلمات ادا شده از سوی او با دیگران متفاوت بوده و کلمات ادا شده توسط او منقطع، متشنج و غیر طبیعی است.

    لکنت زبان چیست؟


    انواع لکنت زبان

    انواع لکنت زبان بر حسب شدت این اختلال به دو سطح خفیف و شدید تقسیم بندی می شود .در برخی بروز این اختلال بسیار خفیف و در برخی دیگر شدت بروز این اختلال به شدت بالاست به طوری که فرد مبتلا از نظر روحی با مشکلات متعددی مواجه می‌شود. اما انواع کلی لکنت زبان بر حسب سن شامل  لکنتی است که در سال‌ های ابتدایی کودکی بر اثر بروز برخی اختلالات مغزی اتفاق می افتد . بروز لکنت زبان در بزرگسالی نیز عمدتا به دلیل ضربات وارد شده به مغز یا در اثر سکته‌ های مغزی ، مصرف بعضی داروها و فشارهای عاطفی و احساسی می باشد .

    انواع لکنت زبان


    سنین ابتلا به لکنت زبان

    بروز لکنت در کودکان در سنین 2 تا 4 سال شایع تر از سایر سنین بوده و بر اساس جنسیت پسران بیشتر از دختران در معرض ابتلا به لکنت قرار دارند .بر اساس تحقیقات انجام شده لکنت در کودکان در بیشتر موارد بین 18 تا 24 ماهگی آغاز شده و تا حدود 5 سالگی وجود آن مشاهده شده است .پس از رفتن به مدرسه و در سنین دبستان در بیشتر موارد لکنت  بهبود یافته و در برخی کودکان  به دلیل قرار گرفتن در شرایط هیجانی و افزایش استرس ها این اختلال ممکن است تشدید یابد .


    علت لکنت زبان

    در ادامه می توانید با مهم ترین علل موثر در بروز لکنت آشنا شوید :

    1. سابقه ابتلا به لکنت در افراد نزدیک خانواده یا به عبارتی دلایل ژنتیکی
    2. ایجاد اشکال در فرایند ها و عملکردهای مغز
    3. بروز اشکال در عملکرد محل های درگیر در تکلم در مغز
    4. داشتن اضطراب و استرس
    5. ترس های شدید و ناگهانی
    6. مشکلات عاطفی

    اما راه درمان لکنت زبان به چه صورت می باشد؟ آیا لکنت زبان درمان قطعی دارد؟پاسخ تمامی این سوالات را در لینک منبع و مطالعه ادامه این مقاله پیدا کنید .

    لینک منبع :https://salamatweb.ir/what-is-stuttering-different-ways-treating-stuttering/

    ویرایش شده توسط baharnarenji در تاریخ ۲۹/۱۰/۱۳۹۸   ۱۰:۰۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان