خانه
3.37K

روغن زیتون را داغ نکنید!

  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست

    ·         روغن زیتون را نباید داغ کرد


    محققان دانشگاه پورتو (پرتغال) روی روغن زیتون بکر مطالعاتی انجام دادند تا مشخص شود با گرم کردن این روغن چه اتفاقی می‌افتد.


    به گزارش آفتاب ری به نقل از تبیان، روغن زیتون اساس رژیم غذایی مدیترانه‌ای است و خواص فوق‌العاده‌ای دارد. این روغن سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع مونو (۷۰ تا ۸۰ درصد) و آنتی‌اکسیدانی‌های فنولیک است که نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی دارد.


    محققان دانشگاه پورتو (پرتغال) روی روغن زیتون بکر مطالعاتی انجام دادند تا مشخص شود با گرم کردن این روغن چه اتفاقی می‌افتد.


    این محققان بعد از بررسی‌های مختلف به این نتیجه رسیدند که پولیفنول های موجود در این روغن قبل از رسیدن به دمای ۲۰۰ درجه شروع به تجزیه شدن می‌کنند به دلیل اینکه نقطه‌ی دود نسبتاً پایینی دارد. در واقع از دمای ۱۹۰ درجه‌ی سلسیوس، روغن زیتون خواص طبیعی خود را از دست می‌دهد. به همین دلیل محققان توصیه می‌کنند که از روغن زیتون بکر به عنوان چاشنی سالاد و غیره و از روغن‌های دیگر که ارزان تر هم هستند برای پخت و پز استفاده شود. به عقیده‌ی این محققان می‌توانید در پایان پخت و پز نه در ابتدای آن از این روغن استفاده کرد.

    از دمای ۱۹۰ درجه‌ی سلسیوس، روغن زیتون خواص طبیعی خود را از دست می‌دهد. به همین دلیل محققان توصیه می‌کنند که از روغن زیتون بکر به عنوان چاشنی سالاد

    و غیره و از روغن‌های دیگر که ارزان تر هم هستند برای پخت و پز استفاده شود

    توجه داشته باشید که روغن زیتون بکر تا دمای ۱۸۰ درجه‌ی سلسیوس مقاومت دارد و بیش از این دما باعث از بین رفتن خواص آن می‌شود. باید بدانید که به عنوان مثال دمای لازم برای پخت یک تکه پوشت قرمز در ماهیتابه حدود ۱۹۰ درجه سلسیوس است. به همین دلیل به نظر می‌رسد که روغن زیتون بکر برای پخت چنین غذاهایی مناسب نباشد.


     




  • leftPublish
  • ۱۱:۱۱   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    جالبه... ولی بعضی ها به توصیه پزشکشون کلا برای پخت غذاشون از روغن زیتون استفاده میکنند
  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    **شادی**
    دو ستاره ⋆⋆|5100 |2321 پست
    ممنون مینا جوون مفیدبود
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    منم از روغن زیبتون خیلی خوشم میاد. اما نتایج تحقیقات محقق ها یه بدی داره گاهی هی در تعارض میشه.
    مثل چایی یه مدت میگفتن واسه قلب بده، یهو واسه قلب خوب شد و ...
  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    ما هم خیلی روغن زیتون استفاده می کنیم که
  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    مینا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست
    داغ کردن روغن کلا ضرر داره به نظرمن.حالا هر روغنی باشه!
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان