خانه
1.28K

سوپ مرغ و برنج

  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۸/۱۰/۱
    avatar
    کاربر جديد|0 |18 پست

    سوپ مرغ و برنج

    عصاره مرغ الیت:1قرص

    سینه مرغ:2عدد

    هویج خرد شده: نصف پیمانه

    کرفس خرد شده:نصف پیمانه

    پیاز ریز خرد شده:1عدد متوسط

    سیر خرد شده:2حبه

    شیر:2پیمانه

    آرد:نصف فنجان

    برنج از قبل خیس شده:1فنجان

    پیازچه برای تزئین

    ابتدا مرغ را به روش دلخواه بپزید و مرغ ها را ریش ریش کنید.

    هویج ، کرفس  و پیاز را تفت داده و سپس به آن آب اضافه کنید تا حدود 10 دقیقه بپزد.

    سپس  سیر، مرغ ریش ریش شده و 1 پیمانه شیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود و اجازه دهید سوپ حدود 15 دقیقه روی حرارت متوسط بجوشد.

    در این فاصله  شیر باقی مانده را با آرد به خوبی مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید.

    برنج از قبل خیس شده را به همراه عصاره مرغ الیت اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود، بجوشد. (عصاره باعث می شود تا عطر و طعم غذا بهتر شده و جا افتاده شود. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از عصاره نیازی به افزودن نمک به غذا نیست.)

    با پیازچه های تازه تزئین و نوش جان کنید.

    سوپ مرغ و برنج
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان