خانه
2.93K

شیرینی نارگــــــــــیلی بازاری...

  • ۱۵:۵۷   ۱۳۹۳/۴/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    مواد لازم شکر ۲۵۰ گرم

    پودر نارگیل پر چرب ۱۲۵ گرم

    روغن مایع ۷۵ گرم

    سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ

    آبلیمو ترش یک دوم ق.چ

    وانیل یک هشتم ق.چ


    چگونگی تهیه



    ابتدا شکر و پودر نارگیل و نیمی از سفیده و نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم خوب مخلوط می کنیم.

    دو بار در چرخ گوشت بریزید . در صورت نداشتن چرخ گوشت می توانید در غذاساز ریخته و خوب مواد را میکس کنید. بعد در یک قابلمه مناسب ریخته و با قاشق چوبی روی حرارت مرتب هم بزنید تا کمی نرم شود.

    در این زمان آبلیمو ترش و مابقی سفیده و روغن مایع را با هم مخلوط کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سریع هم بزنید و تازمانی روی حرارت نگاه دارید که مواد گرم بشوند اما به هیچ عنوان قل نزنند و نجوشند.

    به محض اینکه مواد گرم شد آن را از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بریزید.اجازه دهید تا مواد در دمای آشپزخانه سرد شوند. مواد کاملا سرد شده را در قیف ریخته و روی کاغذ روغنی با فاصله از هم بریزید و بعد در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا شماره ۴ به مدت یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی ترک های ریز خورد و کمی طلایی شد بهترین موقع برای خارج کردن شیرینی از فر است. در صورت دلخواه روی هر شیرینی را کمی پودر پسته بپاشید بعد داخل فر قرار دهید.

    نکات مهم در مورد تهیه این شیرینی : اندازه ها باید دقیق باشد. داغ زدن مناسب باشد یعنی به حدی که وقتی انگشت به مواد زدید دست شما احساس داغی زیادی بکند به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید تا در دمای محیط سرد شود. در صورتیکه مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت شد می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شل بود ۱ ق.غ آرد برنج اضافه کنید. حتما قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید در فر ۱ عدد شیرینی را امتحان کنید در صورتیکه مشکلی نداشت بقیه را در سینی ها قرار دهید

    <a href='http://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2014/02/1604768_719904468040646_491389398_n.jpg' rel=http://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2014/02/1604768_719904468040646_491389398_n.jpg" src="http://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2014/02/1604768_719904468040646_491389398_n.jpg" />


  • leftPublish
  • ۲۱:۳۱   ۱۳۹۳/۴/۱۹
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۳/۴/۲۰
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست

    شیرینی نارگیلی و شیرینی پفکی خیلی خوشمزه اس.
  • ۱۶:۵۷   ۱۳۹۳/۴/۲۰
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    بلوندی جون خیلی راحته اگه تونستی بدرستش
    ویرایش شده توسط آزِِِِیـــــــــــنـاااا در تاریخ ۲۰/۴/۱۳۹۳   ۱۶:۵۸
  • ۱۵:۲۰   ۱۳۹۳/۴/۲۷
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    آره شیرینی پفکی رو یه بار درست کردم خوب شد. اینم حتما باید درست کنم.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان