خانه
563

طرز تهیه آبگوشت

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۸/۴/۲۳
    avatar
    کاربر جديد|10 |76 پست

    طرز تهیه آبگوشت

    آبگوشت ، طرز تهیه و پخت آبگوشت خوشمزه ساده و خانگی و مجلسی در منزل به روشی متفاوت ، abgoosht
    دستور پخت آبگوشت خوشمزه به روشی ساده و سنتی در منزل

    آبگوشت یا دیزی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای کشورمان است. همانطور که می دانید آبگوشت از غذاهای سنتی و اصیل ایرانیان محسوب می شود که بسیار هم پرطرفدار است. آبگوشت اصیل را اکثرا با گوشت گوسفندی، دنبه و حبوبات درست می کنند اما برخی با توجه به ذائقه خود از گوشت گوساله و قلم گاو هم استفاده می کنند.

    به هر حال اگر با طرز تهیه آبگوشت آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی پرتال بارونک، مواد لازم و طرز تهیه آبگوشت سنتی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این آبگوشت خوشمزه را درست کنید.

    توجه کنید در صورتی که می خواهید برای 2 نفر این آبگوشت خوشمزه را درست کنید می توانید از نصف مواد لازم گفته شده استفاده کنید.

    مواد لازم آبگوشت سنتی
    گوشت گوسفند يا گوساله  نيم كيلو
    دنبه گوسفندى  2 یا 3 تكه
    سيب زمينى  4 عدد كوچک
    نخود پخته  1 پيمانه
    پياز  2 عدد
    گوجه فرنگى  2 عدد متوسط
    فلفل سبز  1عدد
    نعناع خشک  1 قاشق مرباخوری
    سير  1 حبه
    رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
    نمك و زردچوبه  به ميزان لازم
    روغن  به میزان لازم
    مراحل تهیه و پخت آبگوشت

    1. برای پخت آبگوشت، ابتدا گوشت و دنبه گوسفندى را تکه تکه می کنیم و در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد. فقط بعد جوشیدن گوشت، کف روی آن را برمی داریم و 1 عدد پیاز نگینی خرد شده و سیر به آن اضافه می کنیم.

    2. وقتی گوشت نیم پز شد، نخود پخته شده و مقداری هم نمک اضافه مي كنيم تا يک ربع بجوشد و بعد از یک ربع سيب زمينى ها را پوست می گیریم و به قابلمه اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم بپزد.

    3. در ادامه یک عدد پياز را به شکل نازک خلالی می کنیم و با مقدار كمى روغن و زرد چوبه در تابه سرخ می کنیم. سپس دنبه های پخته شده در آبگوشت را هم از قابلمه درمی آوریم و با گوشت کوب یا چنگال له می کنیم و به تابه پیاز داغ میریزیم و هم می زنیم.

    4. بعد گوجه فرنگی ها را 4 قاچ می کنیم و همراه با رب، فلفل سبز و نعنا به تابه می ریزیم و هم می زنیم. وقتی گوجه ها کمی تفت خورد از روی حرارت بر می داریم.

    5. در انتها نيم ساعت مونده به آخر پخت آبگوشت، مواد آماده شده در تابه را به آبگوشت اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کاملا جا بیفتد.

    6. وقتی آبگوشت یا دیزی ما آماده شد، آن را در ظرف می کشیم و همرا با نان و سبزی دلخواه سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این دیزی خوشمزه و سنتی لذت ببرید.

    ویرایش شده توسط فرزانه امیری در تاریخ ۲۳/۴/۱۳۹۸   ۱۳:۵۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان