خانه
483

طرز تهیه آش اسفناج

  • ۱۰:۵۲   ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
    avatar
    کاربر جديد|5 |125 پست

    طرز تهیه آش اسفناج

    طرز تهیه آش اسفناج , دستور پخت آش اسفناج , آش اسفناج و عدس , ha hstkh

    آش اسفناج

    آش اسفناج یکی از انواع آش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که بر خلاف دیگر آش های ایرانی در این آش از حبوباتی مثل نخود و لوبیا استفاده نمی شود ، البته در این آش مانند آش رشته از رشته آشی و کشک استفاده می شود.

    با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر آش اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آش اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سنتی آش اسفناج با سایت پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم آش اسفناج

    • پیاز بزرگ ۱ عدد
    • عدس ۱٫۵ پیمانه
    • کلم برگ ۱٫۵ پیمانه
    • اسفناج تازه ۱ کیلوگرم
    • پیاز داغ ۵ قاشق غذاخوری
    • سیر داغ ۱ قاشق غذاخوری
    • نعناع داغ ۱ قاشق غذاخوری
    • رشته آش و کشک به اندازه کافی
    • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

    دستور پخت

    طرز تهیه آش اسفناج

    ابتدا اسفناج ها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد در خردکن یا روی تخته ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.سپس پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی خرد می کنیم

    و در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و کمی که داغ شد پیازها را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند و بعد اسفناج ها را داخل تابه می ریزیم و با پیاز تفت می دهیم و کمی زردچوبه روی مواد می ریزیم و مجددا تفت می دهیم.

    عدس را می شوییم و آبکش می کنیم و به مواد داخل تابه می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و ۲ الی ۳ لیوان آب ،کمی نمک و فلفل سیاه داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا به مرور زمان خوب مواد بپزند.

    سپس کلم برگ ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم و زمانی که آب اضافه آن ها خارج شد روی تخته آن ها را خرد می کنیم و در قابلمه ای جداگانه می ریزیم و کمی آب روی آن ها می گیریم و می گذاریم تا آبپز و پخته شود.

    بعد از آبپز شدن کلم ها آن ها را به تابه و مواد آش می افزاییم و ۳ قاشق از پیاز داغ را نیز به مواد اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد آش منسجم شد و آش پخت رشته ها را داخل آش می ریزیم و اجازه می دهیم

    تا رشته ها نرم و پخته شوند و بعد کشک را نیز اضافه می کنیم و آش را مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا آش جا بیافتد و بعد آش آماده شده را در کاسه ای بزرگ می کشیم و با پیاز داغ ،نعناع داغ و سیر داغ تزئین می کنیم.نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان