خانه
1.07K

طرز تهیه ترشی انبه

  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۷/۲/۲۲
    avatar
    کاربر جديد|2 |11 پست

    ترشی انبه , طرز تهیه ترشی انبه , دستور ترشی انبه , jvad hkfi

    مواد لازم ترشی انبه

    انبه زرد     ۲ عدد

    سرکه     ۱ پیمانه

    روغن زیتون     ½ پیمانه

    سیر     ۶ حبه

    فلفل سیاه     ۱ قاشق چایخوری

    فلفل قرمز     ۱ قاشق چایخوری

    سیاه دانه     ۱ قاشق غذاخوری

    تخم گشنیز     ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه ترشی انبه

    ابتدا انبه ها را می شوییم و خرد می کنیم. اگر بخواهیم ترشی انبه را به صورت تکه ای درست کنیم باید انبه ها را حدودا به اندازه یک گردو خرد کنیم. پس از اینکه انبه ها را خرد کردیم آنها را کنار می گذاریم. سپس باید ادویه ها را تفت دهیم.

    برای این منظور تخم گشنیز ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و سیاه دانه را با هم مخلوط می کنیم. پس از مخلوط کردن مواد ، آنها را در یک تابه چند دقیقه تفت می دهیم ، سپس ادویه های بو داده شده را در آسیاب می ریزیم و به صورت پودر در می آوریم.

    در مرحله بعدی سیر را پوست می گیریم و له می کنیم. در یک ظرف بزرگ تمام مواد ترشی ( ادویه ها ، سیر له شده ، روغن زیتون ، سیر و تکه های انبه ) را با هم مخلوط می کنیم و در یک شیشه مناسب می ریزیم و درب شیشه را محکم می بندیم.

    حدود ۲ هفته زمان نیاز است تا ترشی به طور کامل جا بیفتد و آماده مصرف شود. همانطور که در مقدمه هم گفتیم اگر می خواهید ترشی انبه شما کاملا تند و جنوبی باشد می توانید تکه های انبه را کاملا له کنید تا ادویه ها بهتر به خورد آن برود.

    ویرایش شده توسط abootalebkheshmati در تاریخ ۲۲/۲/۱۳۹۷   ۱۳:۱۷
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان