خانه
1.07K

طرز تهیه خورش مرغ

  • ۱۰:۴۳   ۱۳۹۸/۶/۱۷
    avatar
    کاربر جديد|0 |7 پست

    طرز تهیه خورش مرغ

    طرز تهیه خورش مرغ و آلو , دستور پخت خورشت مرغ و بادمجان , xvc jidi o va lvy

    طرز تهیه خورش مرغ

    با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی مجلسی می توانید برای ۴ نفر خورش مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید

    مواد لازم برای 4 نفر

    مواد لازم خورشت مرغ

    • پیاز ۲ عدد
    • سیر ۱ حبه
    • هویج ۲ عدد
    • ران مرغ ۴ قطعه
    • سیب زمینی ۲ عدد
    • فلفل دلمه ای ۱ عدد
    • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
    • روغن مایع به اندازه کافی
    • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
    • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
    • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

    دستور پخت خورشت مرغ

    طرز تهیه خورش مرغ

    برای تهیه خورش مرغ مجلسی ابتدا پیاز ها را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی خرد می کنیم و در تابه ای متناسب با مقدار پیازهای خرد شده روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود

    و کمی زردچوبه روی آن ها می پاشیم و اجازه می دهیم تا طلایی شوند.سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم و می گذاریم تا سرخ شوند و در بشقابی پیاز داغ ها و سیر داغ را می ریزیم و کنار می گذاریم.

    سپس در قابلمه ای که برای تهیه خورشت مرغ تدارک دیده اید کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ران های مرغ را در قابلمه می چینیم و اجازه می دهیم تا سرخ شوند.ران ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.

    در تابه ای کوچک یا در شیرجوش نصف قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و رب گوجه فرنگی را داخل شیرجوش می ریزیم و به مدت 1 دقیقه مداوم تفت می دهیم تا رنگ رب تیره تر شود و بوی خامی ان نیز از بین برود

    از روی حرارت شیرجوش را بر می داریم و پیاز داغ و سیر داغ را به مرغ اضافه می کنیم و رب گوجه فرنگی تفت داده را نیز به مرغ اضافه می کنیم و 2 لیوان آب جوش نیز می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید

    و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم هویج ها را پاک می کنیم و می شوییم و حلقه حلقه خرد می کنیم و فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و هسته های آن را خارج می کنیم و از وسط نصف می کنیم و خرد می کنیم در تابه ای کمی روغن می ریزیم

    و روی حرارت قرار می دهیم و هویج های خرد شده و فلفل دلمه ای را داخل آن می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و بلافاصله به مرغ اضافه می کنیم و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم تا ران های مرغ کاملا بپزند.

    پس از گذشت 30 دقیقه زعفران دم کرده را به خورشت اضافه می کنیم و 15 دقیقه بعد طعم مرغ را می چشیم و هویج ها را تست می کنیم تا مطمئن شویم که پخته شده اند و اگر نیاز به کمی نمک و فلفل سیاه داشت مجددا روی مرغ می ریزیم

    و می گذاریم 5 دقیقه دیگر مرغ کاملا جابیافتد.سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه می کنیم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم

    تا به مرور زمان روغن داغ شود و سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم و می گذاریم تا سرخ شوند.خورشت مرغ را در ظرف مورد نظر می ریزیم و سیب زمینی های سرخ شده را نیز کنار مرغ می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان