خانه
472

طرز تهیه خورش کدو سبز

  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۷/۸/۱۹
    avatar
    کاربر جديد|5 |125 پست

    طرز تهیه خورش کدو سبز

    طرز تهیه خورش کدو سبز , خورش کدو سبز , خورشت کدو سبز , o va n sfc , khoresh kadoo sabz

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم خورش کدو سبز

    • کدو سبز قلمی ۴ عدد

    • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم

    • پیاز متوسط ۲ عدد

    • سیر ۳ حبه

    • گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد

    • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

    • روغن مایع و آبلیمو به اندازه کافی

    • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

    دستور پخت

    طرز تهیه خورش کدو سبز

    ابتدا سیر را رنده کنید و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد سیر رنده شده و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.

    پس از اینکه سیر و پیاز نرم شدند مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مواد یکدست شوند. در مرحله بعدی گوشت را به خوبی بشویید سپس به صورت خورشتی ( مانند خورش قورمه سبزی ) خرد کنید.

    در ادامه گوشت خورشتی را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تا زمانی که گوشت سرخ شود تفت دادن را ادامه دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و به خوبی سرخ شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

    پس از اینکه رب گوجه فرنگی هم سرخ شد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. در همین حین باید کدوها را آماده کنید ، برای این منظور کدوها را از وسط نصف کنید.

    یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد کدوها را در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شوند. در صورتی که کدوها را بیش از حد سرخ کنید اکثر خواص مفید آنها از بین خواهد رفت.

    پس از اینکه گوشت تقریبا پخت کدوها را به قابلمه اضافه کنید. در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و به همراه نمک و فلفل به خورش اضافه کنید. در این مرحله باید اجازه دهید ( حدود ۱ ساعت ) آب اضافی خورش تبخیر شود و خورش روغن بیندازد.

    در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش طعم آنرا بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. در این مرحله از مقداری آبلیمو یا آبغوره هم برای طعم دهی به خورش استفاده کنید. در پایان پس از آماده شدن خورش آنرا به همراه برنج سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان