خانه
779

طرز تهیه سالاد قارچ

  • ۱۰:۲۴   ۱۳۹۸/۶/۱۷
    avatar
    کاربر جديد|0 |7 پست

    طرز تهیه سالاد قارچ

    طرز تهیه سالاد قارچ مدیترانه ای با مرغ و کاهو , دسترو سالاد قارچ رژیمی جوانه ذرت , xvc jidi shghn rhv

    طرز تهیه سالاد قارچ

    با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سریع می توانید برای ۴ نفر سالاد قارچ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد قارچ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

    مواد لازم برای 4 نفر

    مواد لازم سالاد قارچ

    • قارچ ۸ عدد
    • کره ۵۰ گرم
    • خیار شور ۴ عدد
    • لیمو ترش ۱ عدد
    • سیب زمینی آب پز ۲ عدد
    • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
    • سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    دستور سالاد قارچ

    طرز تهیه سالاد قارچ

    برای تهیه سالاد قارچ مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح آن ها آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت رو به زیاد می گذاریم تا زودتر آبپز شوند و باقی مواد سالاد را آماده می کنیم.

    خیارشورها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه می گذاریم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم. سپس قارچ ها را با دستمال نمدار کاملا تمیز می کنیم و آن ها را در آبکشی قرار می دهیم و سریع می شوییم

    و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و روی تخته آشپزخانه ورقه ورقه خرد می کنیم و در تابه ای کره را می گذاریم و روی حرارت کم اجازه می دهیم تا آب شود و بعد قارچ ها را داخل تابه می ریزیم و با کره تفت می دهیم تا آب قارچ ها کاملا تبخیر شود

    و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. پس از تفت دادن قارچ ها سس سالاد را آماده می کنیم.سس مایونز را داخل کاسه ای می ریزیم و لیمو ترش را از وسط نصف می کنیم و آب آن را داخل پیاله ای می گیریم و هسته های آن را بیرون می ریزیم

    و به سس مایونز اضافه می کنیم و روغن زیتون و کمی نمک و فلفل سیاه نیز می افزاییم و همگی مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم و کاسه محتوی سس را کنار می گذاریم.سیب زمینی های آبپز را پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم

    و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب هایی در اندازه متوسط خرد می کنیم و به خیارشورها اضافه می کنیم و قارچ های تفت داده را نیز داخل ظرف سالاد می ریزیم و سس آماده شده را روی مواد سالاد می ریزیم و کاملا زیر و رو می کنیم تا همگی مواد آغشته به سس شود

    و روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت 1 ساعت سالاد قارچ را داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.(می توانید از سبزیهای معطر مانند جعفری یا شوید و یا از سینه مرغ آبپز شده که آن را خرد کرده ایم نیز در سالاد استفاده کنید)نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان