خانه
808

طرز تهیه سس خردل

  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۸/۴/۲۵
    avatar
    کاربر جديد|10 |76 پست

    طرز تهیه سس خردل

    سس خردل ، دستور تهیه و طرز درست کردن سس خردل خوشمزه و تند برای انواع غذا در منزل ، sos khardal
    دستور تهیه سس خردل زرد و سفید مرحله به مرحله

    سس خردل جزو سس های خوشمزه و خوش طعمی است که به عنوان افزودنی برای برخی غذاها استفاده می شود. غذاهایی از جمله ساندویچ همبرگر، فلافل، اسنک ها و بسیاری از فست فوت ها ...

    خردل نوعی ادویه است و از دانه های گیاه خردل بدست می آید و دانه های آن به رنگ سفید متمایل به زرد تا سیاه می باشد و اگر ادویه شما از دانه های زرد درست شده باشد، سس خردل شما زرد خواهد شد. سس خردل روسی از مشهورهای سس های خردل در جهان می باشد.

    ناگفته نماند خردل فواید بسیاری دارد و برای درمان اختلالات روانی و جنسی، افسردگی و اضطراب و دیگر موارد استفاده از این ادویه توصیه می شود که شما می توانید با مصرف سس خردل از این مزایای خردل بهره مند شوید.

    به هر حال اگر با طرز تهیه سس خردل آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی سریع بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سس خردل را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این سس خردل خوشمزه را درست کنید.

    مواد لازم سس خردل خانگی
    پودر خردل ٦ قاشق سوپ خوری
    سرکه  ٨ قاشق سوپ خوری
    شکر ١ قاشق سوپ خوری
    آب سرد  ٦ قاشق سوپ خوری
    روغن زيتون  ١ قاشق سوپ خوری
    نمک ٢ قاشق چاي خوری
    فلفل قرمز ١ قاشق چاي خوری
    مايونز ٢ قاشق سوپ خوری
    مراحل تهیه و درست کردن سس خردل

    1. برای تهیه این سس، ابتدا همه این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط می کنیم. سپس سس را در ظرف مناسبی می ریزیم و صبر می کنیم تا سس به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق بماند و طعم دلپذیری پیدا کند.

    2. برای اینکه طعم همه مواد با یکدیگر ترکیب شوند، می توانیم سس خردل را به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهیم. دقت داشته باشید که اگر روی حرارت قرار می دهید، مایونز را در ابتدا اضافه نکنید و بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید اضافه کنید.

    3. در انتها سس آماده شده را با غذای مود نظر سرو می کنیم. طعم اين سس با سس های خردل آماده متفاوت است، مزه آن كمی تلخ و تند می باشد.

    نکات درست کردن سس خردل

    سس خردل خام ای

    در صورت تمایل، برای ملايم شدن طعم سس مي توانيد كمی خامه هم اضافه كنيد. البته وقتی خامه می زنيد، بيشتر از دو روز نمي توانيد در يخچال نگهداری کنید.

    ویرایش شده توسط فرزانه امیری در تاریخ ۲۵/۴/۱۳۹۸   ۱۶:۳۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان