خانه
741

طرز تهیه شیرینی لطیفه

  • ۱۱:۳۹   ۱۳۹۷/۱۲/۲۰
    avatar
    کاربر جديد|5 |125 پست

    طرز تهیه شیرینی لطیفه

    طرز تهیه شیرینی لطیفه رنگی , دستور شیرینی لطیفه بدون فر با عکس و تصویر , xvc jidi advdkd gxdti

    شیرینی لطیفه

    شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خامه ای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است. شیرینی لطیفه از دو تکه نان تهیه می شود که بین این دو تکه نان با خامه پر می شود ، احتمالا به دلیل لطافت نان های این شیرینی نامش را لطیفه گذاشته اند.

    با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر شیرینی لطیفه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شیرینی لطیفه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی خانگی شیرینی لطیفه با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۶ نفر

    مواد لازم شیرینی لطیفه

    • آرد ۱ لیوان
    • شکر ۱ لیوان
    • تخم مرغ ۴ عدد
    • پودر قند برای تزیین
    • خامه به میزان لازم
    • وانیل ¼ قاشق چایخوری
    • بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری

    دستور پخت

    طرز تهیه شیرینی لطیفه

    برای تهیه شیرینی لطیفه خامه ای ابتدا فر را روشن می کنیم و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.تخم مرغ ها را جداگانه می شکنیم و زرده آن ها را از سفیده کاملا جدا می کنیم و سفیده ها را با همزن خوب می زنیم

    بطوری که اگر ظرف را برگردانیم سفیده سفت شده باشد و از ظرف بیرون نریزد.بعد نصف شکر را کم کم به سفیده می افزاییم و مجددا با همزن خوب هم می نزیم تا یکدست شود. سپس زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم و باقی شکر و وانیل را به آن می افزاییم

    و با همزن خوب می زنیم تا مایه کرمی رنگی داشته باشیم.آن وقت مایه سفیده تخم مرغ را به مایه کرمی رنگ اضافه می کنیم و مواد را آرام در یک جهت هم می زنیم. آرد را چند مرتبه الک می کنیم تا نرم شود و بعد با بکینگ پودر مخلوط می کنیم

    و به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم و به همان جهتی که مواد را هم زدیم مجددا در همان جهت مواد را مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم. سپس سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی می اندازیم و مایه شیرینی را در قیف می ریزیم

    و به اندازه یک گردو از مایه قیف روی کاغذ روغنی به شکل یک دایره می ریزیم و با فاصله از یکدیگر باقی مایه شیرینی را به همین شکل روی کاغذ روغنی می ریزیم و روی  آن ها پودر قند می پاشیم و سینی را در طبقه وسط  فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه شیرینی ها در فر پخته شوند.

    این مورد مهم است که تا پخت کامل شیرینی ها اصلا درب فر را باز نباید بکنیم. زمانیکه شیرینی ها آماده شدند سینی را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند و بعد مابین شیرینی ها خامه می زنیم و در ظرف می چینیم و نوش جان کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان